Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

«Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σχολείων στις γιορτές λουλουδιών και πράσινου»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου (Επιστημονική και Παιδαγωγική καθοδήγηση Π.Ε.) σε συνεργασία με το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών, την ΠΕΕΚΠΕ Ηπείρου και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων (Σχολικές δραστηριότητες) προγραμματίζουν για το τρέχον σχολικό έτος "Γιορτές λουλουδιών και πρασίνου", στο πλαίσιο της δράσης «Ενεργοί Πολίτες και Δράσεις Γειτονιάς» του Δήμου Ιωαννιτών.
Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης αρχικά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των διοργανωτών με τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς. Στη συνέχεια ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τα σχολεία που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα αναζητά κατάλληλα σημεία φύτευσης γειτονικά των σχολείων και θα προμηθεύει τα σχολεία με τα απαραίτητα για την υλοποίηση της δράσης (φυτά, εργαλεία κ.λ.π).
Για την καλύτερη οργάνωση της φύτευσης, φροντίδας και υιοθεσίας των φυτών, η δράση θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2018.
Από κάθε ενδιαφερόμενο σχολείο του Δήμου Ιωαννιτών θα συμμετέχουν ένα ή δύο τμήματα.
Παρακαλούνται τα σχολεία να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017, στους σχολικούς συμβούλους ή στον υπεύθυνο σχολικών δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Α/θμιαςΕκπ/σης Ιωαννίνων και να συμπεριλάβουν την ανωτέρω δράση στον ετήσιο προγραμματισμό των σχολικών δράσεών τους, στο πλαίσιο της σχολικής ζωής.
Η Προϊσταμένη Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Ηπείρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου