Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΙΕΣ-ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων


Τα ζητήματα που σχετίζονται με τις υπεραριθμίες των εκπαιδευτικών ρυθμίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 14 του Π.Δ. 50/1996, όπως το άρθρο αυτό έχει τροποποιηθεί ή συμπληρωθεί μεταγενέστερα με το άρθρο 12 του Π.Δ.100/1997. 
Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:
ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 50/96

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 100/97

Καθορισμός ομάδων σχολικών μονάδων και όμορων ομάδων σχολείων αρμοδιότητας Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων (Α. Δημοτικών Σχολείων, Β.Νηπιαγωγείων)


ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥ στο ΠΥΣΠΕ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Επισήμανση 
Στη δήλωση οι συνάδελφοι δηλώνουν την πρώτη επιλογή (κατα προτεραιότητα στην ίδια ή όμορη ομάδα) ή στη δευτερη επιλογή συγκρινόμενοι με όλους τους άλλους.
Η τρίτη επιλογή συνδυάζεται και με μια από τις δύο προηγούμενες

Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 28-08-2017 για να χαρακτηρίσει ονομαστικά τους λειτουργικά υπεράριθμους συναδέλφους μας. Τα ονόματα θα αναρτηθούν την ίδια ημέρα στη σελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων http://dipe.ioa.sch.gr/

Την Τρίτη 29-08-2017 οι συνάδελφοι θα κληθούν να κάνουν δήλωση τοποθέτησης.
Την Τετάρτη 30-08-2017 το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων θα συνεδριάσει για να εξετάσει τις δηλώσεις και να τοποθετήσει τους λειτουργικά υπεράριθμους συναδέλφους μας.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο αν επιθυμούν να κριθούν λειτουργικά υπεράριθμοι κατά προτεραιότητα στην ίδια ομάδα ή σε όμορη, όσο στο αν επιθυμούν να συγκριθούν με όλους τους άλλους αλλά και στα σχολεία που θα δηλώσουν.
Β.Κ.Λιόντος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου