Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Καιρός: Κρύο και βροχές το Σαββατοκύριακο!

Κακός θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένονται βροχές. Ωστόσο, η θερμοκρασία αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει την ανηφόρα.

Ειδικότερα, Σάββατο (28.01.2017)
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Στα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ισχυρός.
Κυριακή (29.01.2017)
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα Δυτικά, κεντρικά και νότια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ισχυρός.
Δευτέρα (30.01.2017)
ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια- παραθαλάσσια. Λίγα χιόνια στα ορεινά και στα ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στα βορειοδυτικά.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.
Τρίτη (31.01.2017) και Τετάρτη (01.02.2017)
ΚΑΙΡΟΣ: Στα ανατολικά και νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
ΑΝΕΜΟΙ: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου