Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ_ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Σχετικά με τον τρόπο υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος ΟΠΣΥΔ

(Α) Όσοι υποψήφιοι έχουν ήδη φάκελο-λογαριασμό στο Ο.Π.ΣΥ.Δ. έχουν τη δυνατότητα επικαιροποίησης / συμπλήρωσης / τροποποίησης των στοιχείων του φακέλου τους (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Σε περίπτωση προσθήκης νέων δικαιολογητικών ή επικαιροποίησης των ήδη υπάρχοντων :
1) Μετατρέπουν τα δικαιολογητικά τους σε αρχείο PDF
2) Αποστέλλουν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anapi-mail@dipe.ioa.sch.gr αναφέροντας στο θέμα το ονοματεπώνυμό τους και στο σώμα κειμένου τα εξής: Σας αποστέλλω τα απιτούμενα δικαιολογητικά για την επικαιροποίηση/τροποποίηση του φακέλου μου ως αναπληρωτής. Ο Αριθμός Φορολογικού μου Μητρώου (ΑΦΜ) είναι ………….(συμπληρώνεται ο ΑΦΜ).
3) Προσέρχονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων προκειμένου να επιβεβαιώσουν την ενημέρωση του φακέλου-λογαριασμού τους.
(Β) Όσοι υποψήφιοι δεν έχουν φάκελο-λογαριασμό (αφορά όσους δεν ήταν εγγεγραμμένοι στους πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών από το σχολικό έτος 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 )
1) Κάνουν εγγραφή στο ΟΠΣΥΔ (https://opsyd.sch.gr)
2) Μετατρέπουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά που προβλέπονται από τις «Οδηγίες Συμπλήρωσης Φακέλου» που έχουν αναρτηθεί για το σκοπό αυτό στην σελίδα του ΟΠΣΥΔ , σε αρχείο PDF
3) Αποστέλλουν τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου anapi-mail@dipe.ioa.sch.gr αναφέροντας στο θέμα το ονοματεπώνυμό τους και στο σώμα κειμένου τα εξής: Σας αποστέλλω τα απιτούμενα δικαιολογητικά για την ενημέρωση του φακέλου μου ως αναπληρωτής. Ο Αριθμός Φορολογικού μου Μητρώου (ΑΦΜ) είναι ………….(συμπληρώνεται ο ΑΦΜ).
4) Προσέρχονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων προκειμένου να επιβεβαιώσουν την ενημέρωση του φακέλου-λογαριασμού τους.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ : Όλοι οι υποψήφιοι αναπληρωτές που ανήκουν στην κατηγορία των πολυτέκνων-τριτέκνων πρέπει απαραίτητα να αναφέρουν στο emailπου θα αποστείλουν το Δήμο εγγραφής και τον αριθμό δημοτολογίου προκειμένου να αναζητηθεί το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου