Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Κανονικά οι εξετάσεις και φέτος για τις Αστυνομικές Σχολές


Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η οποία αναμένεται να σταλεί στα Λύκεια:

A.Κατά το τρέχον σχολικό έτος 2014-2015 οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017.
B.Επίσης, η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (για Αστυνομικούς) θα δεχτεί υποψηφίους (ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς) των πανελλαδικών εξετάσεων του 2015 και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.
Γ.Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες επιλογής για τους υποψηφίους των Σχολών της Αστυνομικής Ακαδημίας, προϋπόθεση είναι ο υποψήφιος να έχει κριθεί ικανός για τις Σχολές αυτές κατά τις προκαταρκτικές εξετάσεις που διενεργούνται για το σκοπό αυτό από τις ίδιες τις Σχολές σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Η σχετική προκήρυξη, που περιγράφονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων, ανακοινώνεται από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ώστε οι υποψήφιοι να την αναζητήσουν προς ενημέρωσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου