Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με βροχοπτώσεις στην Ήπειρο, Μακεδονία και τη Βόρεια Θεσσαλία περιμένουμε σήμερα. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική κυρίως στα δυτικά και νότια τμήματα, ενώ η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. 
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 12 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 10 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 18 βαθμούς Κελσίου, 13 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 24 βαθμούς στην Κρήτη και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. 
 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Νότιο Αιγαίο από ανατολικές-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. 
 
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. 
 
Νεφώσεις με παροδικές βροχοπτώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
 
meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου