Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Γενικές επισημάνσεις για την υποβολή δηλώσεων τοποθέτησης, συμπλήρωσης ωραρίου, αποσπάσεων κ.λπ. εκπ/κων όλων των κλάδων και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, αρμοδιότητας ΔΠΕ Ιωαννίνων

  1. Παρατηρείται ότι πολλές από τις Δηλώσεις Τοποθέτησης, Συμπλήρωσης Ωραρίου, Απόσπασης κ.λπ., που υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους εκπαιδευτικούς είναι ανυπόγραφες. Οι Δηλώσεις, για να είναι έγκυρες, πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και αφού σαρωθούν (σκαναριστούν) ή φωτογραφηθούν ευκρινώς, πρέπει να αποστέλλονται από τη δηλωμένη στο myschool δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του εκπ/κού στο mail@dipe.ioa.sch.gr.
    Η Γραμματεία της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων, αφού παραλάβει ηλεκτρονικά την αίτηση, αποστέλλει στον εκπ/κό τον Αριθμό Πρωτοκόλλου της αίτησης. Στην περίπτωση, κατά την οποία ο εκπαιδευτικός υπέβαλε ηλεκτρονικά αίτηση και δεν έλαβε τον αριθμό πρωτοκόλλου πρέπει να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία της Δ/νσης στο τηλ. 2651035926.
    Για όσες δηλώσεις παραλαμβάνονται ηλεκτρονικά από τη Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων και είναι ανυπόγραφες, η Γραμματεία της Δ/νσης θα στέλνει μεν τον αριθμό πρωτοκόλλου στον εκπ/κό αλλά με την επιφύλαξη ότι η εγκυρότητά της θα κριθεί από το ΠΥΣΠΕ στη σχετική συνεδρίασή του (χωρίς δηλ. η Γραμματεία να φέρει ευθύνη για την αποδοχή της ή μη από το Συμβούλιο).
    Στην περίπτωση, που για εξαιρετικούς λόγους είναι αδύνατη η ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης, οι δηλώσεις μπορούν να υποβάλλονται αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων.
  2. Επισημαίνουμε ότι, όλοι οι χαρακτηρισμένοι ως λειτουργικά υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί στη Δήλωση με τις προτιμήσεις τους που υποβάλλουν, πρέπει να “τσεκάρουν” οπωσδήποτε ένα από τα δύο πεδία, δηλαδή ότι «Επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…» ή «Δεν επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…».
    Όσοι “τσεκάρουν” το 1ο πεδίο δηλ. «Επιθυμώ να κριθώ κατά προτεραιότητα…» πρέπει να δηλώσουν -εφόσον υπάρχουν- τα   λειτουργικά κενά των σχολείων που ανήκουν στη ίδια ομάδα με το σχολείο τους. Αν επιθυμούν να δηλώσουν και λειτουργικά κενά σχολείων όμορων ομάδων πρέπει πρώτα να έχουν δηλώσει όλα τα κενά της ομάδας τους που ανήκει το σχολείο τους. Αν τέλος επιθυμούν να δηλώσουν και λειτουργικά κενά άλλων ομάδων πρέπει πρώτα να έχουν δηλώσει α) όλα τα κενά των σχολείων της ομάδας τους και β) όλα τα κενά των σχολείων των όμορων ομάδων.
    Σε αντίθετη περίπτωση θα κριθούν με όλους τους άλλους εκπαιδευτικούς, που δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν κατά προτεραιότητα ή βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.ΣΠ.Ε. .
  3. Παρακαλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί και τα μέλη Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Δ.Π.Ε. Ιωαννίνων ώστε να ενημερώνονται για τις προθεσμίες προσκλήσεων που τους αφορούν

Ομάδες Σχολικών Μονάδων Π.Ε. Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου