Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Αναφορικά με τη χθεσινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων με τίτλο: "Διαπίστωση οργανικών υπεραριθμιών κλάδου ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ και προσδιορισμός οργανικών κενών σχολικών μονάδων Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων"

1. Στην παρούσα φάση ΟΛΟΙ οι συνάδελφοί του Μετσόβου καλούνται να δηλώσουν αν επιθυμούν να κριθούν οργανικά υπεράριθμοι ή όχι.

2. Αν οι επιθυμούντες να κριθούν οργανικά υπεράριθμοι είναι παραπάνω από έναν, υπεράριθμος κρίνεται ο έχων τα περισσότερα μόρια μετάθεσης.

3. Αν δεν προκύψουν επιθυμούντες να κριθούν οργανικά υπεράριθμοι, υπεράριθμος κρίνεται ο τελευταίος τοποθετηθείς οργανικά στη σχολική μονάδα του ΔΣ Μετσόβου. Αν έχουν τοποθετηθεί οργανικά πλέον του ενός κατά το ίδιο σχολικό έτος, οργανικά υπεράριθμος κρίνεται ο έχων τα λιγότερα μόρια μετάθεσης.

4. Κενά σε σχολικές μονάδες που ανήκουν στην ομάδα  του ΔΣ Μετσόβου ή όμορες σε αυτό ΔΕΝ υπάρχουν. Συνεπώς ο οργανικά κριθείς συνάδελφος θα τοποθετηθεί οργανικά συγκρινόμενος με όλους τους συναδέλφους στο τέλος σύμφωνα με τα μόρια του.

5. Τα οργανικά κενά που αναγράφονται στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης ΠΕ Ιωαννίνων είναι και αυτά που θα δοθούν για τις φετινές βελτιώσεις - οριστικές τοποθετήσεις στη Διεύθυνση ΠΕ Ιωαννίνων. Προφανώς και οι συνάδελφοί κλάδου ΠΕ70 τότε θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που πιθανόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων.

6. Στην πρόταση του Διευθυντή Εκπαίδευσης για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων υπήρχαν και προτάσεις για κατάργηση κάποιων. Ωστόσο προφανώς επειδή κατά το χρόνο διενέργειας των μεταθέσεων εντός, δεν έχει εκδοθεί επίσημο ΦΕΚ με τις μεταβολές αυτές, το ΠΥΣΠΕ προχωρά τη διαδικασία των μεταθέσεων με τα τωρινά δεδομένα. Άρα οι όποιες οργανικές υπεραριθμίες προκύψουν από αυτά μεταφέρονται για το επόμενο σχολικό έτος.

Με συναδέλφους χαιρετισμούς

Β . Κ. Λιοντος

τ. αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου