Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022

Η Δ.Ο.Ε. πραγματοποιεί την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 6:00 μ.μ. διαδικτυακή εκδήλωση, με ομιλήτρια την Diane Ravitch, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ιστορικό της εκπαίδευσης και ερευνήτρια εκπαιδευτικής πολιτικής. Τίτλος της εκδήλωσης: Η αντίσταση στην αξιολόγηση – εμπορευματοποίηση των σχολείων και ο αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης. Η εμπειρία από τις Η.Π.Α. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κ. Άννα Τραϊανού, καθηγήτρια στο Τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

 Μπορεί να είναι καρτούν ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎Διαδικτυακή Εκδήλωση με θέμα: Η αντίσταση στην αξιολόγηση- εμπορευματοποίηση των σχολείων και O αγώνας για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης εμπειρία από τις Η.Π.a. Ομιλήτρια: Prof. Diane Ravitch, Ιστορικός της εκπαίδευσης και Ερευνήτρια -Καθηγήτρια της Εκπαίδευσηςστα Πανεπιστήμιο Νέας Υόρκης Ιδρύτρια Πρόεδρος του Δικτύου Δημόσια Εκπαίδευση (NPE). ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 τη 18:00 https://youtu.be/9WL1tosdCs8 Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας لا‎"‎‎ 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "Online event with Topic: 오 Resistance to the evaluation- marketization of schools and the struggle to defend public education The U.S. experience Keynote Speaker: Prof. Diane Ravitch, Researc Professor Educationat New York Univer sity and historian of education SUNDAY 23 JANUARY Founder and President the Network for Public Education (NPE) 18.tme 17:00 (CET) PuD https://youtu.be/cmbO-pCheAk Greek Primary Teachers Federation"  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.    

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.  

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου