Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ-ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες,
Αναφορικά με τις αιτήσεις για μετάθεση, βελτίωση-οριστική τοποθέτηση σας θυμίζω ότι
1. Οι αιτήσεις υποβάλλονται, από 12-11-2019 έως 25-11-2019 και ώρα 15:00, μέσω του Online Συστήματος Διαχείρισης Μητρώου Εκπαιδευτικών και Υποβολής Αιτήσεων Μεταθέσεων (https://teachers.minedu.gov.gr)
Πέρυσι δόθηκε παράταση για την υποβολή των αιτήσεων. Το ίδιο λογικά θα γίνει και φέτος. Καλό θα ήταν ωστόσο να μην εφησυχαστείτε και να προβείτε έγκαιρα στην υποβολή της αίτησης εντός της παραπάνω προβλεπόμενης προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
2. Τα προβλεπόμενα από την εγκύκλιο δικαιολογητικά (που πρέπει να έχουν εκδοθεί εντός του τελευταίου τριμήνου) θα ψηφιοποιούνται (σκαναρισμένα σε αρχείο pdf) από τους εκπαιδευτικούς και θα αποστέλλονται εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, μόνο με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αφορά στις μεταθέσεις της Δ/νσης Π.Ε. Ιωαννίνων: mitrwodipe@sch.gr
3. Αναζήτηση και εκτύπωση δικαιολογητικών μπορείτε να κάνετε σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα http://www.ermis.gov.gr/portal/page/portal/ermis/
Σας έχω αποστείλει οδηγίες σε πρόσφατα ενημερωτικά μου.
4. Πρώτα προβαίνετε στην οριστικοποίηση την αίτησης και έπειτα, κάνοντας χρήση του αριθμού πρωτοκόλλου, αποστέλλετε ψηφιοποιημένα τα δικαιολογητικά που επικαλείστε στην παραπάνω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. ΔΕΝ αποστέλλετε την αίτηση στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων, αλλά μόνο τα δικαιολογητικά.
5. Στην παραπάνω προθεσμία δίνεται και η δυνατότητα επιλογής στην ηλεκτρονική αίτηση με τον τίτλο «ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ [003.ΠΕΒ01]».
Όποιος συνάδελφος κάνει στην παρούσα φάση αίτηση μετάθεσης εντός του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και στην επόμενη φάση που θα προσδιοριστούν τα οργανικά κενά δεν υποβάλει δήλωση προτιμήσεων για τα συγκεκριμένα σχολεία, δεν υφίσταται καμία επίπτωση.
Αν ωστόσο δεν υποβάλλει τώρα αίτηση, όταν θα προσδιοριστούν τα κενά δεν θα έχει τη δυνατότητα της επιλογής των σχολείων.
Τα οργανικά κενά θα προσδιοριστούν μετά τη διενέργεια των μεταθέσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και κατόπιν θα γίνει η δήλωση προτίμησης.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Β.Κ.Λιόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου