Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Ανάληψη υπηρεσίας και άλλα υπηρεσιακά ζητήματα μονίμων & αναπληρωτών εκπαιδευτικών με τη λήξη του διδακτικού έτους 2018-2019



ü    Εκπαιδευτικοί  που   έχουν   οργανική   θέση: 21/6 στην οργανική τους θέση.
ü    Εκπαιδευτικοί που επιστρέφουν από απόσπαση σε άλλη σχολική μονάδα  (εντός ή εκτός ΠΥΣΠΕ) ή από μακροχρόνια άδεια: 21/6 στην οργανική τους θέση.
ü    Εκπαιδευτικοί  που   υπηρετούσαν  κατά  το διδακτικό  έτος 2018-2019 στη   σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης: δεν απαιτείται στις 21/6 να κάνουν νέα ανάληψη υπηρεσίας.
ü    Εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και δεν τοποθετήθηκαν σε οργανική θέση και έχουν τοποθετηθεί προσωρινά: 21/6 στη σχολική μονάδα προσωρινής τοποθέτησης.
ü    Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με απόσπαση εκτός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, εφόσον εκδοθεί Υ.Α. που θα το προβλέπει: ανάληψη υπηρεσίας με fax ή e-mail στη σχολική μονάδα της οργανικής τους θέσης.
ü    Εκπαιδευτικοί που θα αναλάβουν ταυτόχρονα και καθήκοντα Προϊσταμένου  (επιστρέφοντας από απόσπαση σε ολιγοθέσια Δ.Σ. ή Ν/Γ): παραλαμβάνουν αρχείο και ενημερώνονται από τον αποχωρούντα προϊστάμενο για τυχόν εκκρεμότητες.
ü    Εκπαιδευτικοί που η σχολική μονάδα οργανικής τους θέσης βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας: 21/6 στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων
ü    Εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων και δεν τοποθετήθηκαν σε σχολική μονάδα: 21/6 στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων
ü    Εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν ωράριο σε διαφορετικές σχολικές μονάδες (εκτός των αναπληρωτών): από 18/6 μέχρι 20/6 παρουσιάζονται στις σχολικές μονάδες σύμφωνα με το πρόγραμμα που ίσχυε. 21/6 στη θέση της οργανικής ή της προσωρινής τους τοποθέτησης.
ü    Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που συμπληρώνουν ωράριο σε διαφορετικές σχολικές μονάδες: από 18/6 μέχρι 21/6 στη σχολική μονάδα της κύριας τοποθέτησης.
ü    Όλοι οι αναπληρωτές από τη Δευτέρα 24/6 και μετά θα προσέρχονται στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων προκειμένου να παραλάβουν τα έγγραφα απόλυσής τους. 


http://dipe.ioa.sch.gr/index.php/dieythynsi/deltia-typou-diefthynsis/1694-analipsi-ypiresias-kai-alla-ypiresiaka-zitimata-monimon-anapliroton-ekpaideftikon-me-ti-liksi-tou-didaktikoy-etous-2018-2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου