Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Γνωστοποίηση κενών οργανικών θέσεων μετά την πρόταση τοποθέτησης Αρ. Πρωτ.: 2898/9-5-2018 των οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Μετά την πρόταση τοποθέτησης των οργανικά υπεράριθμων εκπαιδευτικών το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, με τη με αρ. 16/9-5-2018 πράξη του, προσδιόρισε τις κενές οργανικές θέσεις των κλάδων ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ, ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ και ΠΕ79 ΜΟΥΣΙΚΗΣ (Γενικής και Ειδικής Αγωγής), των Σχολικών Μονάδων αρμοδιότητας Π.Ε. Ιωαννίνων για σχολικό έτος 2018-2019 σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο πίνακα.
Σας υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΟΙ και ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ στα Δημοτικά Σχολεία-Νηπιαγωγεία που έχουν συσταθεί τμήματα ολοήμερου είναι ενιαίες, χωρίς να γίνεται διάκριση σε θέσεις για πρωινό ή απογευματινό ωράριο ή για κλασικό ή ολοήμερο πρόγραμμα. Κατά συνέπεια, οι μεταθέσεις – τοποθετήσεις στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία εντός ΠΥΣΠΕ θα αναφέρονται στη σχολική μονάδα και όχι σε συγκεκριμένα τμήματά της.
Δικαίωμα υποβολής δήλωσης προτίμησης για μετάθεση εντός ΠΥΣΠΕ – οριστική τοποθέτηση έχουν οι παρακάτω εκπαιδευτικοί:
α. Όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν οργανικά στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης τον Νοέμβριο του 2017
β. Όσοι κρίθηκαν οργανικά υπεράριθμοι αλλά δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν με την κατά προτεραιότητα διαδικασία των οργανικών υπεραριθμιών σε ίδια ή όπου δεν είναι δυνατό σε όμορη ομάδα με τη σχολική μονάδα όπου ανήκαν οργανικά.
γ. Όσοι εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ06 ΑΓΓΛΙΚΗΣ βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ
 Όλοι οι παραπάνω εκπαιδευτικοί θα υποβάλουν τις δηλώσεις προτίμησης τους για βελτίωση-οριστική τοποθέτηση, μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://teachers.minedu.gov.gr, με τους προσωπικούς τους κωδικούς.
 Εκτός από τις κενές οργανικές θέσεις που περιλαμβάνονται στους πίνακες που επισυνάπτονται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες που δεν παρουσιάζουν κενό αλλά πιθανόν να προκύψει κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων από σχολείο σε σχολείο.
 Κάθε εκπαιδευτικός μπορεί να δηλώσει μέχρι είκοσι (20) διαφορετικές σχολικές μονάδες.
Το σύστημα θα παραμείνει διαθέσιμο για καταχώριση προτιμήσεων από τους εκπαιδευτικούς αρμοδιότητάς μας, από την Τετάρτη  9-5-2018 έως και την Δευτέρα 14-5-2018 και ώρα 12.00.
  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σας γνωστοποιούμε ότι μέχρι και σήμερα 9-5-2018 δεν έχουμε λάβει έγγραφο του ΥΠ.Π.Ε.Θ που αφορά στις μεταβολές σχολικών μονάδων για το σχολικό έτος 2018-2019.
 (Παρακαλούμε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι εκπαιδευτικοί αρμοδιότητάς μας)

Επισυνάπτεται:
Πίνακας οργανικών κενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου