Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

Ενημέρωση για τοποθετήσεις ΠΕ16.01 εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, για τοποθετήσεις αναπληρωτών και για αίτηση βελτίωσης-θεραπείας του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων συνεδρίασε χθες και εξέτασε τις αιτήσεις των συναδέλφων μας ΠΕ16.01 Μουσικής που αιτούνταν απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων. Οι τοποθετήσεις των συναδέλφων μας βρίσκονται ήδη αναρτημένες στη σελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων ( http://dipe.ioa.sch.gr/index.php/pyspe/anakoinoseis-pyspe/1125-apospaseis-ekpaideftikon-kladon-pe16-01-mousikis-entos-pyspe-ekpaideftikon-armodiotitas-pe-ioanninon-tropopoiisi-topothetisis-ekpaideftikoy-armodiotitas-p-e-ioanninon).
Σήμερα έλαβαν χώρα και οι τοποθετήσεις των συναδέλφων μας αναπληρωτών ειδικοτήτων ΠΕ08, ΠΕ32, ΠΕ18.41 και ΠΕ16.01. Οι εν λόγω τοποθετήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο από το Διευθυντή Εκπαίδευσης ο οποίος απλά τις γνωστοποιεί προς ενημέρωση στο υπηρεσιακό συμβούλιο.
Παράλληλα, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν βελτίωση θέσης, δύνανται να προβαίνουν σε αίτηση θεραπείας-βελτίωσης στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων, την οποία το τελευταίο θα εξετάζει και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες και συγκυρίες, θα απορρίπτει ή θα ικανοποιεί. Σημειώνω ότι η απόρριψη μιας αίτησης θεραπείας δεν αποκλείει τους συναδέλφους μας από το να επανέλθουν με νεώτερη αίτηση.
Β.Κ.Λιόντος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου