Τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα πιστεύεται γενικά, ότι είναι λιγότερο θρεπτικά από τα φρέσκα ή τα κατεψυγμένα. Μερικοί ισχυρίζονται ότι περιέχουν επιβλαβή συστατικά και πρέπει να αποφεύγονται. Άλλοι λένε ότι τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα μπορεί να αποτελέσουν μέρος μιας υγιεινής διατροφής.
Μερικά κονσερβοποιημένα τρόφιμα μπορεί να έχουν πολύ
αλάτι. Αν και αυτό δεν αποτελεί κίνδυνο για την υγεία για τους
περισσότερους ανθρώπους, μπορεί να είναι πρόβλημα για ορισμένους, όπως
τα άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου