Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Σάκχαρο: Αναξιόπιστος ο γλυκαιμικός δείκτης λένε τώρα οι επιστήμονες – Αλλάζει η διατροφή των διαβητικών

Ο γλυκαιμικός δείκτης των τροφίμων αποτελεί ένα αναξιόπιστο εργαλείο για το πόσο γρήγορα ένα τρόφιμο αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη επάνω στο σάκχαρο δείχνει ότι ο γλυκαιμικός δείκτης του ίδιου τροφίμου μπορεί να ποικίλει κατά 20% στο ίδιο άτομο και κατά 25% μεταξύ διαφορετικών ατόμων.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου