Ο γλυκαιμικός δείκτης των τροφίμων αποτελεί ένα αναξιόπιστο εργαλείο για το πόσο γρήγορα ένα τρόφιμο αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Η μελέτη επάνω στο σάκχαρο δείχνει ότι ο γλυκαιμικός
δείκτης του ίδιου τροφίμου μπορεί να ποικίλει κατά 20% στο ίδιο άτομο
και κατά 25% μεταξύ διαφορετικών ατόμων.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου