Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Δήλωση επαναχρησιμοποιούμενων βιβλίων Δημοτικού

Σύμφωνα με την Εγκύκλιο «Επαναχρησιμοποίηση διδακτικών βιβλίων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-2017», αρ. Πρωτ.63407/Δ1 – 14/4/16, στο τέλος του σχολικού έτους τα αναγραφόμενα στην Εγκύκλιο βιβλία θα πρέπει να επιστρέφονται από τους μαθητές, να παραμένουν στο σχολείο και να χρησιμοποιούνται ξανά το επόμενο σχολικό έτος.
Για τις Σχολικές Μονάδες που τα βιβλία τα οποία έχουν επιστραφεί δεν καλύπτουν το νέο μαθητικό δυναμικό του σχολικού έτους 2016-2017, έχει δημιουργηθεί η καρτέλα «Βιβλία Επαναχρησιμοποιούμενα» στη σελίδα των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα στο menu «Παραγγελίες». Στη σχετική καρτέλα δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας των επιπλέον βιβλίων που απαιτούνται προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του μαθητικού δυναμικού για το σχολικό έτος 2016-2017. Η καρτέλα θα πρέπει να συμπληρωθεί το αργότερο έως τηνΠαρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Σχολικές Μονάδες που δε χρειάζονται επιπλέον βιβλία δε χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια.Δήλωση ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου
Στη σελίδα των Γυμνασίων έχει αναρτηθεί η καρτέλα «Ξενόγλωσσα Βιβλία» (στο menu «Παραγγελίες»), στην οποία δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας των ξενόγλωσσων βιβλίων Γυμνασίου για το σχολικό έτος 2016-2017.
Στη συγκεκριμένη καρτέλα θα πρέπει να δηλωθούν οι ανάγκες των σχολικών μονάδων για τα ξενόγλωσσα βιβλία σύμφωνα με τις αναγραφόμενες οδηγίες.
Η καρτέλα θα είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14 Οκτωβρίου 2016, αλλά όσο νωρίτερα συμπληρωθεί τόσο νωρίτερα θα ληφθούν και τα βιβλία με Συμπληρωματική Παραγγελία.   http://publications.cti.gr/announcements

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου