Τρίτη 2 Απριλίου 2024

ΔΟΕ: Οδηγίες για την απεργία αποχή ενάντια στην αντιπαιδαγωγική – αντεπιστημονική ατομική «αξιολόγηση» του νόμου 4823/21 και της σχετικής Υπουργικής Απόφασης.

 Καλούμε τους ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ να υπογράψουν (και στη συνέχεια να πρωτοκολληθεί στη σχολική μονάδα), το νέο έντυπο συμμετοχής στη νέα απεργία-αποχή που αποφασίστηκε από την Ολομέλεια των Προέδρων.

Οι ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ-ΕΣ που συμμετέχουν στην απεργία–αποχή δεν προχωρούν σε καμία ενέργεια που αφορά το στάδιο Β.

Οι ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ/ΝΤΡΙΕΣ-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ-ΕΣ που καλούνται να αξιολογήσουν με βάση το στάδιο Β, απαντούν στο ενημερωτικό έγγραφο οδηγιών που τους αποστέλλεται από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης ως εξής:
«Σε απάντηση του ανωτέρω εγγράφου, σας ενημερώνω ότι συμμετέχω στην απεργία αποχή που έχει προκηρύξει η ΔΟΕ από τις 1-4-2024 και έχω υπογράψει σχετική δήλωση συμμετοχής η οποία έλαβε τον υπ. αριθμ. .....-1/4/2024 αριθμό πρωτοκόλλου της σχολικής μονάδας» και εάν τους ζητηθεί στέλνουν αντίγραφο της δήλωσης.
Επίσης, οι ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΕΣ/ΟΙ που καλούνται να αξιολογηθούν για το στάδιο Β, απαντούν με τη δήλωση απεργίας αποχής και τον αριθμό πρωτοκόλλου.

 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο 

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο 

Μπορεί να είναι απεικόνιση κείμενο που λέει "ΔΗΛΩΣΗ Με την παρούσα δηλώνουμε ότι συμμετέχουμε στην απεργία- αποχή που έχει προκηρυχθεί από την Ολομέλεια των Προέδρων της Δ.Ο.Ε. την 1/4/2024, από κάθε ενέργεια που συνδέεται με σύστημα αξιολόγησης, οποίο προωθείται μέρους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτωνκαι συγκεκριμένα διαδικασίες προβλέπονται και την Υπουργική Απόφαση 9950/ra фeK 388/27-1-2023 <<Ρύθμιση ειδικότερων και λεπτομερειακών θεμάτων σχετικά αξιολόγηση των εχπαιδευτικών και των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού πρωτοβάθμιας δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς τη διενέργειάς της> σχετίζονται όλα εξωδιδακτικά καθήκοντα ατομική αξιολόγηση (συναντήσεις Συμβούλους Διευθυντές/ντριες, προϊστάμενους/ές σχολικών μονάδων, ενημέρωση ατομικού φακέλου, κατάθεση έκθεσης αυτοαξιολόγησης ΟΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου