Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2021

ΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - Να φτάσει στις σχολικές μονάδες Επί του ερωτήματος εάν δυνάμει της υπ’ αρ. 4242/2021 απόφασης του ΕφετεΓΝΩΜΟΔΟΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επί του ερωτήματος εάν δυνάμει της υπ’ αρ. 4242/2021 απόφασης του Εφετείου Αθηνών, η οποία αναγνώρισε ότι η απεργία-αποχή της Δ.Ο.Ε. από την αξιολόγηση ήταν παράνομη, απαγόρευσε τη συνέχιση της απεργίας- αποχής και απείλησε ποινή 3000 € για κάθε παράβαση της απαγόρευσης συνέχισής της, μπορεί να επιβληθεί εις βάρος των εκπαιδευτικών μελών των σωματείων μελών της Δ.Ο.Ε., ποινή ύψους 3.000 ευρώ.ί εις βάρος των εκπαιδευτικών μελών των σωματείων μελών της Δ.Ο.Ε., ποινή ύψους 3.000 ευρώ.

 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Αντίστοιχα, το άρθρο 924 του ιδίου Κώδικα προβλέπει: <<H διαδικασία της αναγκαστικής εκτέλεσης αρχίζει από την επίδοση εκείνον κατά τοU οποίου στρέφεται η εκτέλεση αντιγράφου απογράφου επιταγή εκτέλεση και στην περίπτωση άρθρου 915 αντιγράφου του αποδεικτικού εγγράφου που αναφέρεται άρθρο αυτό. επιταγή γράφεται από αντίγραφο απογράφου πρέπει ορίζει ακρίβεια την απαίτηση. Όποιος επισπεύδει αναγκαστική εκτέλεση, έχει υποχρέωση να διορίσει, ην επιταγή που κοινοποιείται εκείνον κατά οποίου γίνεται εκτέλεση, αντίκλητο του να κατοικεί στην περιφέρεια του πρωτοδικείου τόπου της εκτέλεσης. διαφορετικά αντίκλητος θεωρείται πληρεξούσιος δικηγόρος που υπογράφει επιταγή. αντίκλητο μπορουν να γίνουν όλες επιδόσεις καιοι προσφορές πτου αφορούν την εκτέλεση>>." 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία. Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Παραμένω στην διάθεση σας. Μαρία Μαγδαληνή Τσίπρα Δικηγόρος -Νομική Σύμβουλος Δ.Ο.Ε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου