Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Οδηγίες προς τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να υποβάλλουν ΑΙΤΗΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από την υπηρεσία στο διάστημα από ΤΕΤΑΡΤΗ 01/04/2020 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/04/2020

Προκειμένου να συντάξετε την Υπεύθυνη Δήλωση Παραίτησης με τους κωδικούς σας TAXISNET σύμφωνα με το με αριθμ, 41410/Ε3/30-03-2020 (ΑΔΑ:ΩΙΩΖ46ΜΤΛΗ-2Τ4)  έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Συνδεθείτε με το gov. gr μέσω του link: https://dilosi.services.gov.gr/create/q/templates (κάντε κλικ πάνω στην υπερσύνδεση).
  2. Επιλέξτε «Δήλωση με ελεύθερο κείμενο» και στη συνέχεια το μπλε πλαίσιο «Επιλογή» που εμφανίζεται.
  3. Επιλέξτε «Σύνδεση» και καταχωρήστε τους κωδικούς με τους οποίους συνδέεστε στο TaxisNet. Στη συνέχεια επιλέξτε «Σύνδεση».
  4. Πατήστε «Επιβεβαίωση» αν τα στοιχεία σας που εμφανίζονται είναι ορθά.
  5. Συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται στα πλαίσια και επιλέξτε «Συνέχεια».
  6. Συμπληρώστε στο  Πεδίο εγγράφου/κείμενο «σας υποβάλλω αίτηση παραίτησης» και επιλέξτε «Συνέχεια»
  7. Καταχωρήστε στο πεδίο Προς «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ».
  8. Αφού ελέγξτε την προεπισκόπηση της Υπεύθυνης Δήλωσης,  επιλέξτε «Έκδοση».
  9. Καταχωρήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης που θα λάβετε στο κινητό τηλέφωνο που νωρίτερα είχατε καταχωρήσει στο αντίστοιχο πλαίσιο.
  10. Πατήστε το μπλε πλαίσιο δεξιά «Αποθήκευση» και αποθηκεύστε την Υπεύθυνη Δήλωση στον Υπολογιστή σας. Κάντε «Έξοδο» από το gov.gr (πάνω δεξιά στη σελίδα).
  11. Στείλτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το ανωτέρω αρχείο που αποθηκεύσατε (δηλαδή επισυνάψτε σε νέο μήνυμα και στείλτε την Υπεύθυνη Δήλωση Παραίτησης που δημιουργήσατε) στην δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων mail@dipe.ioa.sch.gr
  12. Λάβετε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον αριθμό πρωτοκόλλου με την ημερομηνία που αποτελεί και την έναρξη των 30 ημερών προθεσμίας εντός του οποίας μπορείτε (με τρόπο αντίστοιχο με τον ανωτέρω) να ανακαλέσετε την παραίτηση και επικοινωνήστε με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων στο τηλέφωνο 2651035926 ώστε να επιβεβαιώσετε την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου