Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-67 τζαμάλες θα ανάψουν σε ολόκληρη την πόλη,την άλλη Κυριακή!

Στο στόχαστρο οι τραπεζικές συναλλαγές από 1.000 ευρώ και πάνω

Ντόμινο σε 21 φόρους και τέλη στα ακίνητα φέρνουν οι νέες αντικειμενικές αξίες

Άνοιξε ο δρόμος για το τέλος της θερινής ώρας

Εκρηκτική αύξηση 44% στις πωλήσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα

Ανατροπές στον αριθμό των εισακτέων και στις βάσεις εισαγωγής

16/4/2018 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα για τα προγράμματα επιμόρφωσης Β1 επιπέδου Τ.Π.Ε.

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018

Προσλήψεις 137 εκπαιδευτικών Π.Ε ως προσωρινών αναπληρωτών

Πώς γίνονται οι ενοικιάσεις ακινήτων -Τα δικαιολογητικά για την εφορία

Χαράτσι 22% της εφορίας συνδεδεμένο με αφορολόγητο και πλαστικό χρήμα (πίνακας)

Έως 17.500 ευρώ για ενεργειακή αναβάθμιση σε κατοικίες (αιτήσεις)

ΚΕΕΛΠΝΟ: 9 θάνατοι από τη γρίπη και πάνω από 100 κρούσματα ιλαράς

Δημόσιο: Ξεκινάει η αύξηση μισθών -Διευκρινίσεις για προϋπηρεσία, μεταπτυχιακά (εγκύκλιος-παραδείγματα)

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2018

ΥΠΕΝ: Οδηγός Εφαρμογής του προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ»

ΟΠΕΚΑ: Έτσι θα δίνονται τα επιδόματα -Τι να ξέρουν οι δικαιούχοι

Πανελλήνιες 2018: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για τους υποψηφίους

ΚΕΑ: Ποιες αιτήσεις έχουν ανακληθεί - Τι πρέπει να κάνουν οι δικαιούχοι

Ήπειρος: Αρχαιολογικός χώρος είχε χαρακτηριστεί το Θεογέφυρο που κατέρρευσε

Κατέρρευσε το Θεογέφυρο, ένα από τα γνωστότερα μνημεία της φύσης της Ηπείρου!!!

Αναπροσαρμογή των συντελεστών του ΕΝΦΙΑ μετά τις αλλαγές των αντικειμενικών

Χοληστερίνη: Οι επικίνδυνες τιμές σε παιδιά και ενήλικες (πίνακες)

Εκδόθηκε η ΥΑ για τη συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018

Εξοικονομώ κατ' οίκον: Μετά τις 15 Φλεβάρη οι αιτήσεις

Γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ για την αναδρομικότητας της αναμοριοδότησης των σχολικών μονάδωνΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ

            Ι. Επί του ερωτήματος, που ετέθη.

           Ετέθη υπόψη μου, από το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αίτημα  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λιβαδειάς  για την  έκδοση γνωμοδότησης  περί «αναδρομικότητας της αναμοριοδότησης των σχολικών μονάδων».

           ΙΙ. Επί των εφαρμοστέων διατάξεων.

H αναδρομικότητα των νόμων αποτελεί, δυστυχώς, μία συνήθη πρακτική του νομοθέτη, η οποία ωστόσο παρίσταται ιδιαίτερα προβληματική δεδομένου ότι ανατρέπει προϋπάρχοντα δικαιώματα ή προϋπάρχουσες νομικές καταστάσεις, στις οποίες οι πολίτες στήριξαν τη στάση τους, τις αποφάσεις τους και τις βιοτικές και οικονομικές τους επιλογές. Η εύλογη εμπιστοσύνη του πολίτη στις ισχύουσες νομικές ρυθμίσεις και η προσδοκία του, ότι με βάση αυτές τις ρυθμίσεις θα κάνει τις επιλογές του, θεμελιώνεται στην αρχή της ασφάλειας του δικαίου, η οποία με τη σειρά της απορρέει από τη συνταγματική αρχή του Κράτους Δικαίου.

Ο νόμος έχει αναδρομική ισχύ όταν θεσπίζει, καταργεί ή μεταβάλλει τις νομικές συνέπειες γεγονότων, που ανάγονται στον πριν από τη θέσπισή του χρόνο. Κριτήριο αποτελεί κατά πόσο ο νέος νόμος ρυθμίζει σχέσεις ή γεγονότα που υπήρξαν αποκλειστικά στο παρελθόν είτε υπήρχαν στο παρελθόν και εξακολουθούν να υπάρχουν κατά τη δημοσίευσή του. Η περίπτωση αυτή χαρακτηρίζεται ως γνήσια αναδρομή. Ενώ η μη γνήσια αναδρομή (νόθος αναδρομικότητα) χαρακτηρίζει ένα γεγονός, που υπήρχε αλλά οι τυχόν έννομες συνέπειες επέρχονται από το χρονικό σημείο της έκδοσης του νόμου και μετά. Εδώ ανήκει π.χ. η περίπτωση απονομής σύνταξης σε κατηγορία πολιτών για προσφορές τους αναγόμενες στο παρελθόν, αλλά με χρονικό σημείο γένεσης της αξίωσης τη δημοσίευση του νόμου. Η μη γνήσια αναδρομή ρυθμίζει θέματα του παρελθόντος με νομικά κανόνα και η ισχύς του είναι μελλοντική.

Το ισχύον Σύνταγμα ρυθμίζει το θέμα της αναδρομικής ισχύς του νόμου κατά δύο διαφορετικούς τρόπους:

α) Ορισμένες διατάξεις ρυθμίζουν την αναδρομικότητα νόμων με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Έτσι, κατά το άρθρο 7 παρ. 1 δεν υπάρχει έγκλημα ούτε ποινή επιβάλλεται χωρίς νόμο που να ισχύει πριν από την τέλεση της πράξης. Η αρχή αυτή προστατεύει τον κατηγορούμενο και αποβλέπει σε ελαφρύτερη μεταχείριση αυτού. Κατά το άρθρο 78 παρ. 2 φόρος ή οποιοδήποτε άλλο οικονομικό βάρος δεν μπορεί να επιβληθεί με αναδρομικό νόμο, ο οποίος επεκτείνεται πέρα από το οικονομικό έτος που προηγήθηκε από εκείνο της επιβολής του φόρου. Κατά το άρθρο 107 παρ. 2 επιτρέπεται με νόμο, εφ’ άπαξ εκδιδόμενο, να οριστούν οι όροι για τη λύση ή την αναθεώρηση συμβάσεων που συνομολογήθηκαν κατά την περίοδο της δικτατορίας από 21/4/67 ως 23/7/74.

β) Εκτός από τις ειδικές αυτές περιπτώσεις, όπου το Σύνταγμα απαγορεύει ή επιτάσσει την αναδρομική ισχύ του νόμου, το άρθρο 77 παρ 2 περιέχει ένα γενικό κανόνα με ιδιαίτερη σημασία "Νόμος που δεν είναι πράγματι ερμηνευτικός ισχύει μόνο από τη δημοσίευσή του".

Η έννοια αυτής της διατάξεως γίνεται αντιληπτή αν την συνδέσουμε με την πρώτη παράγραφο του ίδιου άρθρου, που ορίζει "η αυθεντική ερμηνεία των νόμων ανήκει στη νομοθετική λειτουργία". Αυθεντική ερμηνεία είναι η εξουσία του νομοθέτη να αποσαφηνίζει το ασαφές νόημα προγενέστερου νόμου. Αυτή ακριβώς την εξουσία την απονέμει το Σύνταγμα με το άρθρο 77 παρ. 1 στη Βουλή.  Από τη φύση του ο ερμηνευτικός νόμος ανατρέχει στο χρόνο έκδοσης του ερμηνευόμενου νόμου και το ερμηνευτικό του περιεχόμενο αναπτύσσει, με αυτόν τον τρόπο, αναδρομική ισχύ.  Επίσης, όπου το Σύνταγμα απαγορεύει ρητώς τον αναδρομικό νόμο, απαγορεύει και τον ερμηνευτικό. Όταν ο ερμηνευόμενος νόμος είναι σαφής, η μεταγενέστερη δήθεν ερμηνευτική παρέμβαση δεν αποτελεί ερμηνευτικό αλλά ψευδοερμηνευτικό νόμο όπου ο δικαστής δεν δικαιούται να εφαρμόσει αναδρομικώς.ΙΙΙ. Επί της απαντήσεως, που προσήκει στο ερώτημα, που ετέθη.

Συνεπώς, το Σύνταγμα υιοθετεί ρητά τον κανόνα της μη αναδρομικότητας του νόμου που προκύπτει από την αρχή του κράτους δικαίου και ειδικότερα από την αρχή της ασφάλειας του δικαίου. Συνακόλουθα, είναι σφόδρα αμφίβολη η συνταγματικότητα μίας ενδεχόμενης προσπάθειας να προσδοθεί αναδρομική ισχύ σε όποια νομοθετική ρύθμιση που σχετίζεται με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, δεδομένου, μάλιστα, ότι οι εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν σε αυτές έχουν ήδη αποκτήσει δικαιώματα απορρέοντα από το υφιστάμενο νομοθετικό καθεστώς.

Παραμένω στην διάθεση σας για κάθε περαιτέρω διευκρίνιση.Αθήνα, 7-2-2018

Με εκτίμηση,

Μαρία Μαγδαληνή Τσίπρα

Νομική Σύμβουλος Δ.Ο.Ε.

10 πράγματα που δεν ξέρατε για την Τσικνοπέμπτη

20 μωρά ζώα που θα ζεστάνουν ακόμα και την πιο κρύα καρδιά.

Από που πήρε το όνομά της η Τσικνοπέμπτη -Τι γιορτάζουμε

Ένα Tesla...κόβει βόλτες στο διάστημα

Ο ΕΟΦ ανακαλεί φαρμακευτικό σκεύασμα - Ποιο είναι

Εικονογραφημένο Λεξικό Φυσικής για το Σχολείο (Δημοτικό και Γυμνάσιο).

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες – Αλλαγή σκηνικού

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΕΟΦ ανακαλεί φαρμακευτικό σκεύασμα - Ποιο είναι

Εγκρίθηκε η μετακίνηση πολυτέκνων με μειωμένο εισιτήριο στα ΜΜΜ

4ο Ενημερωτικό Φεβρουαρίου 2018 του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ ΙωαννίνωνΛιόντος Βασίλειος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Δάσκαλος Αγγλικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μετσόβου
Τηλέφωνο 6946260184
Ιωάννινα, 07.02.2018
4ο Ενημερωτικό Φεβρουαρίου 2018
Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες,
Με το παρόν ενημερωτικό θα ήθελα να σας ενημερώσω για τo εξής θέμα:

1. Αναμοριοδότηση Σχολικών Μονάδων
            Πραγματοποιήθηκε χθες  Τρίτη   6   Φεβρουαρίου   2018   περιφερειακή σύσκεψη των συνδικαλιστικών στελεχών (αιρετών και μελών Δ.Σ.  συλλόγων)   της  Ηπείρου   με   θέμα   την   αναμοριοδότηση   των   σχολικών μονάδων.
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν και οι δύο αιρετοί εκπρόσωποί μας στο ΚΥΣΠΕ Βασίλης Παληγιάννης και Νίκος Φασφαλής.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης οι δύο αιρετοί του ΚΥΣΠΕ έκαναν αναφορά στην εικόνα που είχαν από άλλους νομούς ανά την Ελλάδα αναφορικά με τις προτάσεις τους για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων. Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι πρόεδροι των τεσσάρων ΔΣ των συλλόγων εκπαιδευτικών της Ηπείρου οι οποίοι και αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον οποίο κατέληξαν στην πρότασή τους. Σας αναφέρω ενδεικτικά τι ειπώθηκε στη σύσκεψη:
·        Στα Ιωάννινα ήδη από τις 19.12.2017, μετά και την πρόταση του υπουργείου ομόφωνα είχαμε ως ΔΣ και αιρετοί καταλήξει σε πρόταση με κάποιες βελτιώσεις. Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι λειτουργήσαμε με κάθε αμεροληψία και αντικειμενικότητα, χωρίς τοπικιστικές ή ψηφοθηρικές νοοτροπίες. Για του λόγου το αληθές η αρχική μας πρόταση υιοθετήθηκε εξ’ αρχής σχεδόν στο σύνολό της. Τα προτεινόμενα μόρια κινήθηκαν από 1 μέχρι και 14.
·        Στην Πρέβεζα κινήθηκαν από 1 μέχρι και 8  μόρια, στην Άρτα, όπως και στα Ιωάννινα από 1 μέχρι 14 λόγω και της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας των δύο περιοχών, ενώ στη Θεσπρωτία οι συνάδελφοι ζήτησαν η πόλη της Ηγουμενίτσας να μοριοδοτηθεί με 2 μόρια με το αιτιολογικό του παραμεθόριου νομού.
·        Στην τελευταία πρόταση του υπουργείου οι σχολικές μονάδες που πανελλαδικά μοριοδοτούνται με 14 μόρια είναι 121 (από 238 που είχαν ζητηθεί πανελλαδικά).
·        Θυμίζω επίσης πως το υπουργείο σε δελτίο τύπου είχε αναφέρει πως θα χαρακτηριστούν δυσπρόσιτες όλες οι σχολικές μονάδες από 10 μόρια και πάνω. Απομένει να δούμε πως εννοεί τον όρο δυσπρόσιτα. 
·        Θεωρώ πως είναι ιδιαίτερα σοβαρό και το ζήτημα της αναδρομικής αναμοριοδότησης, αν δηλαδή τα νέα μόρια θα έχουν αναδρομική ισχύ. Πιστεύω ακράδαντα πως μια αναδρομική ισχύς των μορίων θα εγείρει εξαιρετικά σοβαρά ζητήματα (νομικά και όχι μόνο) και πως το καλύτερο θα ήταν η νέα αναμοριοδότηση να ισχύσει από εδώ και στο εξής (σχολικό έτος 2018-2019.)
·        Η αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων είναι μια σημαντική εξέλιξη που προφανώς θα άρει αδικίες ως προς τη μοριοδότηση κάποιων σχολικών μονάδων και είναι μια χρυσή ευκαιρία για την αποκατάσταση έστω και τώρα αυτών των αδικιών. Η τελευταία μοριοδότηση έλαβε χώρα 22 χρόνια πριν.
·        Στο τέλος του ενημερωτικού σας παραθέτω τη μοριοδότηση όπως ομόφωνα συναποφασίστηκε από το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων, τους αιρετούς ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων και ΑΠΥΣΠΕ Ηπείρου και δόθηκε γραπτά στους δύο αιρετούς μας στο ΚΥΣΠΕ ώστε να την υποστηρίξουν στις συζητήσεις με το ΚΥΣΠΕ και το υπουργείο. Είναι αυτονόητο ότι σε ό, τι μας αφορά, ουδεμία άλλη αλλαγή πρόκειται να επέλθει εκ μέρους μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η πρότασή μας θα υιοθετηθεί απόλυτα και από το υπουργείο που θα λάβει την απόφαση για την τελική μοριοδότηση.
·        Την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αιρετών στην Αθήνα με αποκλειστικό θέμα την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων.
·        Επανειλημμένα έχω εκφράσει την άποψη και συνεχίζω να τη στηρίζω ότι μια αναμοριοδότηση σχολικών μονάδων θα έχει αντίκρισμα, αν και εφόσον συνοδεύεται από τις αντίστοιχες υπηρεσιακές μεταβολές των συναδέλφων μας (αποσπάσεις, μεταθέσεις κτλ.) Σε διαφορετική περίπτωση η όλη προσπάθεια που καταβάλλεται για αρκετούς μήνες είναι ανούσια.       

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΝΟΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Ονομασία
Νέα Μόρια από το υπουργείο
Παλιά μόρια
Πρόταση ΠΥΣΠΕ
Πρόταση Συλλόγου
19/12/17 και 06/02/2018
21ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ- ΜΑΡΟΥΤΣΕΙΟ
1
1
1
1
3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΜΑΡΟΥΤΣΕΙΟ
1
1
1
1
4ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  " ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΕΛΑΣ "
1
1
1
1
9ο  ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ
9
7
7
8
12/θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
1
2
2
1
2/ΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΒΟΥΣΑΣ
14
10
12
14
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΙΩΤΑΔΩΝ
6
5
5
6
6/Θ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
3
4
4
4
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
2
3
3
3
2/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΚΡΥΑΣ
2
2
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΓΓΑΔΩΝ
2
3
3
3
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΓΓΑΔΩΝ
2
3
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
7
6
6
7
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙΟΥ - ΡΙΖΑΡΕΙΟ
8
6
7
8
1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
2
2
1
1ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
1
2
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ
2
3
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΒΛΕΠΤΟΥ
2
3
3
3
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ
2
2
3
3
6/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ
2
2
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ
10
7
10
11
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ - ΤΟΣΙΤΣΕΙΟ
7
8
8
7
1ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
7
8
8
7
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
7
8
8
7
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΗΛΙΟΥ
8
8
8
8
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΗΛΙΟΥ
8
8
8
8
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ
10
7
7
7
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΗΛΕΑΣ
14
10
12
14
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΗΛΕΑΣ
14
10
12
14
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
6
7
7
7
1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ
6
7
7
7
4o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
24ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΚΑΠΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
1
1
1
1
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΒΓΟΥ
3
3
3
3
1ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
1ο 12/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΤΙΝΩΝ - Δ. ΣΧ. ΚΟΝΤΙΝΩΝ
2
3
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ
3
3
3
3
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΡΟΣΟΧΩΡΙΟΥ
3
3
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
4
4
4
4
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ
2
3
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΣΙΚΑ
1
2
2
1
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΣΙΚΑ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΤΑΜΙΑ  ΚΟΥΚΛΕΣΙΟΥ
7
6
6
7
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ
2
2
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΥΤΣΕΛΙΟΥ
2
2
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΚΡΥΦΟΒΟΥ
4
3
4
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ
14
10
12
14
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ
5
5
5
5
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ
5
5
5
5
1/θ  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΠΑΦΡΑΣ
1
2
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΠΑΦΡΑΣ - ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
1
2
3
2
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ
2
2
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑΣ
9
6
9
9
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ
10
8
11
10
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ
10
8
11
10
ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΡΙΣΤΩΝ
11
8
11
11
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
27ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΕΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
1
1
1
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΙΤΣΑΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΘΟΧΩΡΙΟΥ
9
7
7
8
2/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3
4
4
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΡΒΙΖΙΑΝΩΝ
8
6
8
8
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΩΟΔΟΧΟΥ
2
2
3
2
1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
2
3
3
2
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ - ΠΡΩΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
2
3
3
2
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΜΠΑΟΥΣΙΩΝ
5
6
5
4
2/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΣΑΡΑ
6
5
6
6
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΕΔΙΝΗΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΔΙΝΗΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ι.Μ. ΡΩΜΑΝΟΥ
9
8
10
9
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ
1
2
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΤΟΝΟΣΙΟΥ
10
7
7
7
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
5
5
5
5
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ
5
5
5
5
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΠΙΓΚΟΥ
11
8
10
11
1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
7
6
9
8
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
14
10
14
14
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΙΣΤΡΑΤΟΥ
14
10
14
14
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩ ΛΑΨΙΣΤΑΣ
2
3
3
3
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΖΙΤΣΑΣ
5
5
5
5
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΙΤΣΑΣ
5
5
5
5
2/Θ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
3
4
4
4
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ
3
4
4
4
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
6
6
6
6
ΕΞΑΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ
6
6
6
6
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
9
7
9
9
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ
9
7
9
9
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
9
7
8
9
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ
9
7
8
9
1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ζ.Π.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Ζ.Π.Α. (ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
1
1
1
1
5ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΣΙΚΑ
1
2
2
1
6ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
3ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
8ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
4ο  ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
6ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΛΕΤΤΗΣ
1
1
1
1
21ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
25ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ Ι.Μ. ΡΩΜΑΝΟΥ
9
8
10
9
1ο  ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΙΔΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
2
2
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
2
3
3
3
2/θ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΥΝΟΠΛΑΓΙΑΣ
1
2
2
1
9ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΛΙΟΚΑΛΗΣ
3
3
3
3
3ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΡΜΑΡΩΝ
2
2
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ
2
3
3
3
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3
4
4
4
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
12ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ
5
6
6
5
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ
1
2
2
1
10ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΜΑΡΟΥΤΣΕΙΟ
1
1
1
1
3ο 2/ΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΣΙΚΑ
1
2
2
1
22ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
23ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
12o ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ -  ΚΑΠΛΑΝΕΙΟΣ  ΣΧΟΛΗ
1
1
1
1
1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΒΑΛΑΝΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
1
1
1
1
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΠΑΥΛΙΔΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ
1
1
1
1
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Β ΕΛΙΣΑΒΕΤΕΙΟ
1
1
1
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ
12
8
12
12
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΓΟΡΙΤΣΑΣ
2
2
3
2
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ
2
3
3
2
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
1
2
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ
3
4
4
3
13ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑΣ
12
8
12
12
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΒΟΥΣΑΣ
14
10
12
14
ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ
1
2
2
1
26ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
26ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
16ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2/ΘΕΣΙΟ 29ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΖΩΟΔΟΧΟΥ
2
2
3
2
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΙΚΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
7
6
6
7
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΩ ΛΑΨΙΣΤΑΣ
2
3
3
3
14ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
15ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2ο ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
1
1
1
1
18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Γ ΕΛΙΣΑΒΕΤΕΙΟ
1
1
1
1
25ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
2
2
1
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
3ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΒΓΟΥ
3
3
3
3
17ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
11ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΠΙΣΚΟΠΙΚΟΥ
2
3
3
2
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΡΥΑΣ
2
2
2
2
4/Θ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
2
1
3
2
18ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
19ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
20ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
2
1
3
2
24ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
28ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
16ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΗΣΟΥ
1
2
2
1
20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
4ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΙΔΙΚΟ ΤΥΦΛΩΝ
1
1
1
1
7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΕΙΔΙΚΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΒΟΥΤΣΑΡΑ
6
5
6
6
1ο 2/Θ   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
1
2
2
1
33ο   ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΤΣΕΠΕΛΟΒΟΥ
10
7
10
11
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΩ ΚΡΥΦΟΒΟΥ
4
3
4
3
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΤΣΟΥΚΙΟΥ
14
10
12
14
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΗΛΙΩΤΑΔΩΝ
6
5
5
6
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΑΠΙΓΚΟ
11
8
10
11
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΛΑΤΑΝΟΥΣΑΣ
9
6
9
9
27ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
5ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
30ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
2
2
1
6ο  ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
1
1
2
1
31ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ - "Γρηγόριος Παλιουρίτης"
1
2
2
1
32ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
1
1
1
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΟΥΣΑΣ
1
2
2
1
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
1
1
2
1

Παρατηρήσεις:
Στην πρώτη στήλη αναγράφονται τα μόρια όπως απεστάλησαν από το υπουργείο, στη δεύτερη τα μόρια όπως ίσχυαν, στην τρίτη η αρχική πρόταση του ΠΥΣΠΕ και στην τέταρτη η νέα πρόταση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων όπως ομόφωνα αποφασίστηκε στο έκτακτο ΔΣ στις
19.12.2017 και δόθηκε γραπτά στους αιρετούς του ΚΥΣΠΕ στις 06.02.2018.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λιόντος Βασίλειος

Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων