Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Την Κυριακή τα εγκαίνια στα «Ασημένια Χριστούγεννα»

Ποια ήταν η οικογένεια Μέρλιν που έδωσε το όνομά της στην ποικιλία πορτοκαλιών και έφερε το κουμ κουάτ στην Κέρκυρα. Από μια σύμπτωση δεν έγιναν προϊόντα Λαμίας

Επικουρικές των 30 ευρώ φέρνει ο επαναϋπολογισμός συντάξεων

Πώς θα «ακινητοποιήσετε» το ΙΧ σας για να απαλλαγείτε από φόρους

Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης

Η «ακτινογραφία» του Δημοσίου: Πόσοι υπάλληλοι εργάζονται ανά υπουργείο (πίνακες)

Ένας στους τέσσερις δηλώνει φιλοξενούμενος -Χάνουν το κοινωνικό μέρισμα

Αντικαρκινική δίαιτα: αυτές είναι οι τροφές που καταπολεμούν τον καρκίνο

Το συγκινητικό βίντεο με την πολική αρκούδα που αγωνίζεται να ζήσει και αργοπεθαίνει από την πείνα

Πλήρης πίνακας: Τα οικογενειακά επιδόματα από 1η Ιανουαρίου

Μοριοδότηση σχολικών μονάδων. Θα ισχύσει αναδρομικά; Έως 10/1 οι προτάσεις των ΔΟΕ και ΟΛΜΕ.

Προτεινόμενη μοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ηπείρου

Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων 

https://vasliondos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_707.html

 

Διεύθυνση Π.Ε. Άρτας

https://vasliondos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_277.html

 

Διεύθυνσης Π.Ε. Θεσπρωτίας

https://vasliondos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_980.html

 

Διεύθυνσης Π.Ε. Πρέβεζας 

https://vasliondos.blogspot.gr/2017/12/blog-post_866.html

 

 

Σαρδέλες ριγανάτες φούρνου !!!

Νωρίτερα φέτος οι συντάξεις Ιανουαρίου- Πότε θα καταβληθούν

Η πρόταση του υπ.Παιδείας μοριοδότησης όλων των σχολείων της χώρας

«Παγωμένη» πρεμιέρα στην πλατεία… «Άναψε» ο πύργος

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια! Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Test drive: Škoda Karoq 1.6 TDI

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

Προτεινόμενη μοριοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Πρέβεζας όπως αυτή γνωστοποιήθηκε στη ΔΟΕ.
Προτεινόμενη μοριοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Θεσπρωτίας όπως αυτή γνωστοποιήθηκε στη ΔΟΕ.Προτεινόμενη μοριοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. ΄Αρτας όπως αυτή γνωστοποιήθηκε στη ΔΟΕ.

Προτεινόμενη μοριοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων όπως αυτή γνωστοποιήθηκε στη ΔΟΕ.


Το Ρολόι των Ιωαννίνων

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Τα πυκνά σύνεφα της νύχτας, στη λίμνη των Ιωαννίνων

Νέα μελέτη: Τα παιδιά που γυμνάζονται έχουν πιο «δυνατό» εγκέφαλο!

Αγία Αννα – 9 Δεκεμβρίου: Όλη η ζωή της Μητέρας της Θεοτόκου

Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2017

Φωτογραφία του χρήστη Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων.

Βήμα βήμα πώς θα κερδίσετε θέση στο Εξοικονομώ Κατ' Οίκον

Περιμένοντας τα Χριστούγεννα…

2ο Ενημερωτικό Δεκεμβρίου 2017 του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ ΙωαννίνωνΛιόντος Βασίλειος
Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων με τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.
Δάσκαλος Αγγλικών στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μετσόβου
Τηλέφωνο 6946260184
Ιωάννινα, 08.12.2017
2ο Ενημερωτικό Δεκεμβρίου 2017
Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες,
Με το παρόν ενημερωτικό θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής θέματα:
1. Ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων εκπαιδευτικών για μετάθεση, βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση
Ανακοινώθηκαν από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων χθες Πέμπτη 7.12.2017 οι πίνακες με τα στοιχεία (ειδικότητα, ονοματεπώνυμο και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση.
Ενστάσεις δύναται να υποβληθούν από 08-12-2017 μέχρι και 14-12-2017 και στο διάστημα αυτό μπορεί να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων σε περίπτωση δικαίωσης από το ΠΥΣΠΕ των υποβληθεισών ενστάσεων.
Οι πίνακες με τα στοιχεία των οργανικά ανηκόντων εκπαιδευτικών που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση από Περιοχή σε Περιοχή, σε ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ, σε Πειραματικά  Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και για Βελτίωση Θέσης ή Οριστική Τοποθέτηση είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (http://dipe.ioa.sch.gr/index.php/pyspe/anakoinoseis-pyspe/1203-i-dieythynsi-p-e-ioanninon-anakoinonei-tous-pinakes-me-ta-stoixeia-eidikotita-onomateponymo-kai-monades-metathesis-kata-kritirio-kai-sto-synolo-tous-ton-organika-anikonton-ekpaideftikon-pou-ypevalan-aitisi-enstaseis-dynatai-na-ypovlithoyn-apo-08-12-2017-m)
Είναι επιβεβλημένο λοιπόν όσοι συνάδελφοι έχετε υποβάλλει αίτηση να ελέγξετε τα στοιχεία, αλλά και το σύνολο των μορίων σας ώστε, αν διαπιστώσετε λάθη ή παραλείψεις, στη συνέχεια να προβείτε σε υποβολή ένστασης. Το ΠΥΣΠΕ, αφού εξετάσει τις ενστάσεις θα προβεί στη διόρθωση των τυχόν παραλείψεων ή λαθών. Πληροφοριακά σας αναφέρω ότι πέρυσι είχαν υποβληθεί 291 αιτήσεις, ενώ φέτος υποβλήθηκαν 330. Επιπλέον το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων εξέτασε και τις εκπρόθεσμες αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών αρμοδιότητας Π.Ε Ιωαννίνων οι οποίες και ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συμπεριληφθούν σε όσες εμπρόθεσμα είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά.
2. Θέματα αρμοδιότητας ΠΥΣΠΕ
            Το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων συνεδρίασε την Πέμπτη 7.12.2017 για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
1.Αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία 3 συναδέλφων μας αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
2.Αναγνωρίστηκε η συνάφεια 2 μεταπτυχιακών και 1 διδακτορικού τίτλου σπουδών.
3.Χορηγήθηκε η άδεια άσκησης έργου με αμοιβή σε 5 συναδέλφους μας εκπαιδευτικούς.
4.Εξέταστηκαν οι εκπρόθεσμες αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης εκπαιδευτικών αρμοδιότητας Π.Ε Ιωαννίνων και ομόφωνα αποφασίστηκε όπως συμπεριληφθούν σε όσες εμπρόθεσμα είχαν υποβληθεί ηλεκτρονικά.
5.Αναγνωρίστηκε η προϋπηρεσία σε  6 συναδέλφους μας  αρμοδιότητας της Διεύθυνσης  Π.Ε. Ιωαννίνων σύμφωνα με το ν. 4354/2015.
6.Απορρίφθηκαν, αφού εξετάστηκαν, τρεις αιτήσεις θεραπείας, αφού δεν υφίσταντο κενά ώστε να ικανοποιηθούν.   

3. Διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας με θέμα:
«Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές»
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ιωαννίνων, τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και τους φοιτητικούς Συλλόγους των Παιδαγωγικών Τμημάτων, διοργανώνουν επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση- Εξελίξεις και προοπτικές», την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, ώρα 9.00–13.30 στο ξενοδοχείο Du Lac.
Μετά το τέλος της επιστημονικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση μπροστά στο χώρο του ξενοδοχείου και πορεία προς την Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Ηπείρου.
Προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί Π.Ε. της Περιφέρειας Ηπείρου να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου ενέκρινε τη χορήγηση άδειας απουσίας μίας ημέρας, στις         12 Δεκεμβρίου 2017, για ένα εκπαιδευτικό από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για όλα τα μέλη των Δ.Σ. όλων των Συλλόγων εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηπείρου, στα μέλη των νομαρχιακών τμημάτων της ΑΔΕΔΥ και για τους αιρετούς των ΠΥΣΠΕ και ΑΠΥΣΠΕ. Αν και η ημερίδα αφορά στην Προσχολική Αγωγή, δυστυχώς πολλές συναδέλφισσες νηπιαγωγοί 1/θεσίων νηπιαγωγείων δε θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, εξίσου όμως και πολλές συναδέλφισσες 2/θεσίων και άνω νηπιαγωγείων.   

4. 4ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων
            Το Σάββατο και την Κυριακή 9 και 10 Δεκεμβρίου αντίστοιχα θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στην Αίθουσα Τελετών «Γεώργιος Μυλωνάς» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων το 4ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων με θέμα «Το Σχολείο ως οργανισμός και κοινότητα μάθησης». Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΕΣΣ (http://www.pess.gr/epikaira/294-programma-4ou-synedriou-tis-pess-ioannina-9-10-dec-2017-2017-12-03.html).

5. Αναγνώριση προϋπηρεσίας στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού
Στο χθεσινό ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων συζητήθηκε για μια ακόμα φορά το θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας όσων συναδέλφων μας έχουν κατά το παρελθόν εργαστεί σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού.
Αρχικά θέλω να σας αναφέρω ότι το ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων καθολικά αναγνωρίζει το δίκαιο του αιτήματος των συναδέλφων μας για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας που χωρίς καμία αμφιβολία έχει προσφερθεί κατά το παρελθόν. Οι όποιες παραλείψεις υπάρχουν στην προσκόμιση των υποβαλλόμενων δικαιολογητικών σε καμία περίπτωση δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρεωθούν στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσές μας (απουσία πράξεων πρόσληψης και απόλυσης).
Η Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων απέστειλε έγγραφο προς το υπουργείο Παιδείας (Τμήμα Β’ Υπηρεσιακής Εξέλιξης) στο οποίο αναφέρονται όλα τα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την έλλειψη δικαιολογητικών, ενώ διατυπώνονται γραπτώς οι προβληματισμοί της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων (έλλειψη πράξεων πρόσληψης-απόλυσης, διαφορετικά οργανωτικά πλαίσια ανά έτος κτλ). Επιπλέον ζητείται όπως άμεσα γραπτώς μας απαντήσουν ώστε να προβούμε στην αναγνώριση των προαναφερόμενων προϋπηρεσιών, αλλά και να υπάρξει μια ευρύτερη κοινή γραμμή σε όλα τα ΠΥΣΠΕ και ΠΥΣΔΕ ανά την Ελλάδα. Θεωρώ πως αν το υπουργείο δεήσει να απαντήσει με σαφήνεια και άρα εφαρμόσει μια κοινή πανελλαδικά γραμμή, ότι σε πολλές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης που ήδη έχουν προβεί αυθαίρετα σε αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας αναφορικά με το πλήρες ωράριο θα αναγκαστούν να προβούν εξαρχής σε επανυπολογισμό της προσφερθείσας προϋπηρεσίας.         
Σας επισημαίνω ότι τα όποια μισθολογικά οφέλη από την αναγνώριση της πιο πάνω προϋπηρεσίας, αν και εφόσον έχουμε μισθολογικό ξεπάγωμα από την 1η Ιανουαρίου 2018, θα τρέχουν από την ημέρα υποβολής της αίτησης προς το ΠΥΣΠΕ. Συνεπώς ακόμη και αν το ΠΥΣΠΕ προβεί στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας με την έλευση του νέου έτους, τα όποια μισθολογικά οφέλη θα αφορούν από την 1.1.2018, αν η αίτηση έχει υποβληθεί μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους και αν φυσικά έχει ξεπαγώσει το μισθολόγιο από την 1.1.2018. Είναι αυτονόητο ότι για αιτήσεις που θα υποβληθούν με το νέο έτος τα όποια οφέλη θα τρέχουν από την ημέρα υποβολής της αίτησης και όχι αναδρομικά από την 1.1.2018.
Τέλος το θέμα της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας στα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού τέθηκε από τη Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. της οποίας και τυγχάνω μέλος,  στο χθεσινό ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών. Ομόφωνα αποφασίστηκε όπως γνωστοποιηθεί στον πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ της ΔΟΕ την ερχόμενη Τρίτη που θα παρευρίσκονται στα Ιωάννινα για την ημερίδα της προσχολικής Αγωγής, προκειμένου να προβούν στις ανάλογες ενέργειες προς το υπουργείο.       

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λιόντος Βασίλειος

Αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Επίδομα θέρμανσης - Πώς θα κάνετε την αίτηση μέσω του ΤAXISnet

Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση λόγω λάθους στα στοιχεία

Αλλάξατε ταυτότητα; Ποιες υπηρεσίες και πως πρέπει να ενημερώσετε

Πώς θα «ακινητοποιήσετε» το ΙΧ σας για να γλιτώσετε από τέλη κυκλοφορίας, φόρο πολυτελείας και τεκμήρια

Μέχρι πότε καταβάλλεται το δώρο Χριστουγέννων-Τι γίνεται εάν δεν καταβληθεί

Υποχρεωτικά όλες οι άδειες των εργαζομένων μέχρι το τέλος του έτους

INKA: Αυτές οι χρεώσεις «φουσκώνουν» τους λογαριασμούς της ΔΕΗ

Έρευνα: 2 στους 10 Έλληνες πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους εκπρόθεσμα

Αγία Αννα: Τα Ιερά Λείψανα στο Αγιο Ορος (ΦΩΤΟ)

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΕΦΕΤ! Ανακαλεί άρον άρον πασίγνωστο φαγητό από τα σούπερ μάρκετ!

Ξεπεράσαμε και τον... εαυτό μας!!!

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Η Καλούτσιανη από... ψηλά πριν από 42 χρόνια!

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ (ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ)

Κατανέμονται οι σχολικές μονάδες ευθύνης των Σχολικών Συμβούλων στο myschool

Πίνακες με τις προσλήψεις αναπληρωτών Α/θμιας έως σήμερα από τον ΠΣΑΕΠ

Πονόλαιμος: Αυτές οι τροφές μειώνουν την ενόχληση και βοηθούν να σας περάσει

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης για το σαββατοκύριακο!

Ανακοίνωση σχετικά με τις αιτήσεις θεραπείας εκπαιδευτικών αρμοδιότητας του ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων

Ανακοινοποίηση στο ορθό των πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων εκπαιδευτικών για μετάθεση, βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση

Η πρόταση του υπ. Παιδείας για την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων

Πώς θα γιορτάσει η πόλη τα Χριστούγεννα

Ποια συμπτώματα στο γραπτό λόγο του παιδιού πρέπει να σας ανησυχήσουν

Αγία Αννα: Γιατί την γιορτάζουμε 3 φορές τον χρόνο

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 & ΩΡΑ 6 το απόγευμα: Θέμα: «Διαχείριση σεξουαλικότητας και σεξουαλική εκπαίδευση ατόμων με αναπηρίες»

Φωτογραφία της ΑμεΑ Κυψέλη.

Συμπληρωματική πρόσκληση για απόσπαση εκπαιδευτικών στο εξωτερικό

Πανελλαδικές 2018: Μαθήματα, συντελεστές, υπολογισμός μορίων

Σε ποια μαθήματα θα εξεταστούν στις Πανελλαδικές 2018 οι μαθητές των ΕΠΑΛ για την εισαγωγή στα ΑΕΙ

Λοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Το τζακ ποτ του Δεκέμβρη με 10.000 τυχερούς

Ραγδαία αύξηση της ιλαράς - 86 κρούσματα τις τελευταίες οκτώ μέρες

ΟΓΑ: Πληρωμή τέταρτης δόσης για το οικογενειακό επίδομα - Εως 15/1 το Α21 στο taxisnet

Τι προβλέπει η συνθήκη της Λωζάνης που αμφισβητεί ο Ερντογάν

Κινητικότητα: Οι περιζήτητοι φορείς -Στην κορυφή το ΑΣΕΠ

Χριστούγεννα στην Ελλάδα: 15 προορισμοί για όλα τα γούστα (Φωτογραφίες)

Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

"Παγωμένο" το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων με τον υδράργυρο στους -4°C.

Τα Γιάννενα «στολίζονται» για τα Χριστούγεννα

Big Brother για οφειλέτες του Δημοσίου από το 2018

Ανασυγκρότηση Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ) Ιωαννίνων

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών για απασχόληση στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων)

https://www.esos.gr/arthra/54448/proslipseis-anapliroton-ekpaideytikon-gia-apasholisi-stis-dyep-domes-ypodohis-gia-tin

ΟΑΕΔ: Καλεί τους άνεργους να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους

Τέλη κυκλοφορίας: Προθεσμίες, παράταση & η επιλογή κατάθεσης πινακίδων

Πού θα γίνουν οι αιτήσεις για το νέο «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον»

Χάπι για την πίεση αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο

Κατάταξη στο Στρατό Ξηράς για την 2018 Α’ /ΕΣΣΟ

Ποια επιδόματα θα δίνει ο νέος ΟΓΑ - Μηνιαία τα οικογενειακά επιδόματα

Λοταρία αποδείξεων ΑΑΔΕ: Το τζακ ποτ του Δεκέμβρη με 10.000 τυχερούς

ΟΓΑ: Πληρωμή τέταρτης δόσης για το οικογενειακό επίδομα - Εως 15/1 το Α21 στο taxisnet

Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων "Ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων εκπαιδευτικών για μετάθεση, βελτίωση θέσης ή οριστική τοποθέτηση"

Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου 2017

Πόσους καφέδες πρέπει να πίνετε ημερησίως;

Τέλος η δωρεάν πλαστική σακούλα από τα σούπερ μάρκετ από την Πρωτοχρονιά

Ποια επιδόματα θα δίνει ο νέος ΟΓΑ - Μηνιαία τα οικογενειακά επιδόματα

Κοινωνικό μέρισμα: Σήμερα νέα αλλαγή στην αίτηση στο koinonikomerisma.gr

4o Επιστημονικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων

Παρέμβαση του esos: Τι σημαίνει το υποχρεωτικό 30ωρο των εκπαιδευτικών στο σχολείο;

Αυτή ήταν η μορφή του Αγίου Νικολάου εν ζωή!

Πώς ο Άγιος Νικόλαος καθιερώθηκε ως προστάτης των ναυτικών

Παγετός τις πρωινές ώρες σε μεγάλο μέρος της Ηπείρου - Δείτε τις ελάχιστες θερμοκρασίες

ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Μουσικές βραδιές στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων Ιανουαρίου

Ενεργειακά τζάκια: Η χρηστική και οικονομική επιλογή!

Υπουργός: Υπέγραψα υποχρεωτική παρουσία 30 ωρών των εκπαιδευτικών στο σχολείο (Βίντεο)

Κοινωνικό μέρισμα: Απορρίφθηκαν 513.735 αιτήσεις - tips για την αίτηση

Πόσο θα κοπούν οι συντάξεις το 2018 και το 2019

ΟΓΑ: Πριν τα Χριστούγεννα η πληρωμή για το επίδομα σε μητέρες

Καιρός: Για ψυχρή εισβολή προειδοποιεί ο Τ. Αρνιακός –Τι «βλέπει» για τα Χριστούγεννα

Παιδικοί σταθμοί: Ο νέος Κανονισμός λειτουργίας -Τι αλλάζει (ΦΕΚ)

«Κομπίνα» με μηνύματα που έρχονται δήθεν από Σκλαβενίτη και Βασιλόπουλο