Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Σχετικά με τις επιλογές Διευθυντών Σχολικών Μονάδων στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων-χρονοδιάγραμμα του Λιόντου Βασιλείου, αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.



 Ιωάννινα, 12 Ιουλίου 2017
Αγαπητοί συνάδελφοι και αγαπητές συναδέλφισσες,

          Ολοκληρώθηκαν στις 10.07.2017 οι συνεντεύξεις των υποψηφίων Διευθυντών για τις σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων.
Το χρονοδιάγραμμα που ακολουθεί από εδώ και στο εξής, σύμφωνα άλλωστε και με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας, είναι το εξής:
19/7/2017 Κατάρτιση και ανάρτηση του τελικού ενιαίου αξιολογικού πίνακα της τελικής βαθμολογίας των υποψηφίων στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων.

Από 19/7/2017 έως 21/7/2017 Κατάθεση ενστάσεων για τον τελικό πίνακα..

24/7/2017 Εκδίκαση ενστάσεων – κατάρτιση αναμορφωμένων τελικών ενιαίων αξιολογικών πινάκων, ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Π.Ε. Ιωαννίνων και αποστολή τους προς κύρωση στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου.

25/7/2017 Υποβολή δήλωσης προτίμησης σχολικών μονάδων και Ε.Κ. με ενιαία σειρά.

27/7/2017 Πρόταση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. από το διευρυμένο συμβούλιο επιλογής (Διευρυμένο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων).

28/7/2017 Απόφαση τοποθέτησης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου.

1/8/2017 Ανάληψη υπηρεσίας των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων και Ε.Κ. στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων.

Επειδή μου θέτετε καθημερινά αρκετά ερωτήματα τηλεφωνικά θα ήθελα να σας αναφέρω τα εξής.
1. Στον ήδη τελικό αξιολογικό πίνακα, στα υπάρχοντα μόρια, θα προστεθεί ο Μέσος Όρος από τις έξι βαθμολογίες (έξι τα μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΠΕ) που ο κάθε υποψήφιος έλαβε από τη συνέντευξη.
2. Γνωρίζω ΜΟΝΟ τη βαθμολογία που ως μέλος του συμβουλίου έβαλα ο ίδιος σε κάθε υποψήφιο μαζί με την αιτιολόγηση και τίποτα παραπάνω. Το αυτό ισχύει και για τα λοιπά μέλη του συμβουλίου. Έπειτα η βαθμολογία του κάθε μέλους μαζί με την αιτιολόγηση έμπαινε μέσα σε φάκελο ξεχωριστό και κατόπιν σε έναν μεγαλύτερο με τις μονογραφές όλων των μελών για την εξασφάλιση του αδιάβλητου και της αξιοκρατίας.
3. Το άνοιγμα των φακέλων θα λάβει χώρα, μετά από ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου, στις 18.07.2017 παρουσία όλων των μελών του διευρυμένου ΠΥΣΠΕ.. Θα ανοιχτούν περίπου 450 φάκελοι. Αν και κατανοώ την αγωνία του κάθε υποψηφίου, θέλω να σας γνωρίσω πιστεύοντας ότι αυτό θα πράξουν και τα λοιπά μέλη, ότι δεν προτίθεμαι σε καμία περίπτωση να διαρρεύσω βαθμολογίες των λοιπών μελών (στις 18/7 ή και στο μέλλον), ούτε το Μ.Ο. του καθενός, ούτε και τη σειρά στο νέο πίνακα επιλογής Διευθυντών. Για τα δύο τελευταία υπομονή μέχρι την 19η Ιουλίου 2017.
4. Θυμίζω ότι στη Διεύθυνση Π.Ε. Ιωαννίνων είχαμε 75 υποψηφίους για 48 σχολικές μονάδες (συμπεριλαμβανομένων του 9ου Διαπολιτισμικού, των δύο Πειραματικών και των δύο Ειδικών Σχολείων).

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Βασίλειος Λιόντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου