Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Μάχες... τιτάνων στα προημιτελικά του Champions League!

Δυο "μεγάλες" αναμετρήσεις προέκυψαν μετά την κλήρωση για τα προημιτελικά του Champions League, που έγινε την Παρασκευή στην Νιόν της Ελβετίας. Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα μονοπωλούν το ενδιαφέρον!

Τέσσερα εξαιρετικά “ζευγάρια” από τα οποία τα δυο θα μπορούσαν να είναι και ο τελικός του Champions League, προέκυψαν από την κλήρωση των προημιτελικών της διοργάνωσης.
Ο Κάρλο Αντσελότι θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς της φετινής διοργάνωσης την ομάδα που οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League το 2014. Η αναμέτρηση της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης -με πρώτο ματς στο Μόναχο- είναι το πιο δυνατό "ζευγάρι" που ανέδειξε η κλήρωση η οποία διεξήχθη στη Νιόν.
Εξίσου σημαντικό “ζευγάρι” και αυτό της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα. Να θυμίσουμε πως οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες στον τελικό του Champions League το 2015 στον τελικό του Βερολίνου, που είχε βρει νικητές τους “μπλαουγκράνα” με 3-1. ιγότερα... λαμπερά είναι τα Ατλέτικο Μαδρίτης - Λέστερ και Ντόρτμουντ - Μονακό.
Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν τη Μεγάλη Εβδομάδα (11 και 12 Απριλίου) και οι ρεβάνς την αμέσως επόμενη (18 και 19/4). Στη συνέχεια θα ακολουθήσει νέα κλήρωση (21 Απριλίου) για την ανάδειξη των ζευγαριών των ημιτελικών, που θα γίνουν 2-3 και 9-10 Μαΐου. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου