Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Στις 5 Ιουνίου ξεκινούν οι πτήσεις από Κοπεγχάγη για Ιωάννινα!

Στο επίσημο πρόγραμμα των πτήσεων από τη Κοπεγχάγη για τα Γιάννινα, βρίσκονται πλέον οι πτήσεις της Δανέζικης αεροπορικής εταιρείας DANISH Air Transport (DAT), που αρχικά θα γίνονται κάθε Δευτέρα με αεροσκάφη Αirbus Α320. Οι πτήσεις είναι προγραμματισμένες από 5 Ιουνίου, μέχρι 16 Οκτωβρίου. Οι ώρες των πτήσεων καθορίστηκαν ως εξής:
-Αναχώρηση από Κοπεγχάγη (CPH) O7.15 με άφιξη στα Ιωάννινα (IOA) 11.05
-Αναχώρηση από Ιωάννινα : 12.05 με άφιξη στη Κοπεγχάγη 13.55 (οι ώρες είναι τοπικές).
Στη συνέχεια ανάλογα με την επιβατική κίνηση, θα προστεθούν πτήσεις κι άλλες ημέρες της εβδομάδας. Ήδη για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες, έχει αρχίσει η έκδοση εισιτηρίων.
Όπως η ίδια η εταιρεία ανακοίνωσε, στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων θα προσγειώνονται αεροσκάφη με τουρίστες που θα έχουν τελικό προορισμό, κυρίως Πάργα, Σύβοτα και Άγιους Σαράντα στην Αλβανία. Εκεί θα μεταφέρονται με λεωφορεία από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.Για τους προορισμούς αυτούς, ενδιαφέρον έδειξαν κι άλλες αεροπορικές εταιρείες από την Ευρώπη για πτήσεις τσάρτερ από το αεροδρόμιο Ιωαννίνων. Δεν αποκλείεται στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, να ανακοινωθούν κι άλλα δρομολόγια εταιρειών από Γαλλία, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ρουμανία, Ρωσία κ.λ.π, που ήδη συγκεντρώνουν στοιχεία για το αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου