Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Δ/νση ΠΕ Ιωαννίνων '' ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ''

Σας ενημερώνουμε τα εξής:
1.       Χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών ΣΤ’ Τάξης Δημοτικού.
Ύστερα από συνεννόηση με τη Δ/νση Β΄θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων σας κάνουμε γνωστό ότι η προθεσμία αποστολής των ονομαστικών καταστάσεων των μαθητών/τριών της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού για το σχολικό έτος 2017-2018 παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 27/01/2017.
2.       Καταχώρηση στοιχείων στο Myschool.
Σύμφωνα με τη σελ 2 Δ’ του με αρ.πρωτ. Φ.1563/185702/Δ1/3-11-2016 που σας προωθήθηκε πρέπει να καταχωρηθούν τα εξής:
-          Αλλαγή ονομασίας σχολείων στο πληροφοριακό σύστημα Myschool.
Επισημαίνεται ότι στις σχολικές μονάδες, με ευθύνη των Διευθυντών τους, στο πεδίο της πληροφοριακής πλατφόρμας Myschool θα πρέπει να αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα η ονομασία/ επωνυμία του σχολείου χωρίς τους προσδιορισμούς «κλασικό» και «ολοήμερο».
-          Επιπλέον από τη διαδρομή: ΦΟΡΕΑΣ/ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ/ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ να συμπληρωθούν (σε περίπτωση που δεν έχει ήδη γίνει) ο Δήμος, η Δημοτική Ενότητα και η Κοινότητα εάν υπάρχει.
3.       Επείγοντα Διοικητικά Θέματα.
Σας επαναπροωθούμε το με αριθμ. πρωτ. 200/16-01-2017 έγγραφο της Δ/νσης μας με θέμα «Επείγοντα Διοικητικά Θέματα», (http://dipe.ioa.sch.gr/images/anakoinosies_arhikis/epeigonta_dioikitika_themata.pdf) με την υπενθύμιση ότι όλοι ανεξαιρέτως οι εκπαιδευτικοί πρέπει να λάβουν γνώση ενυπόγραφα.
4.       Μισθοδοσία.
Παρακαλούμε να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί ότι τόσο στη μισθοδοσία Ιανουαρίου που προηγήθηκε, όσο και στις μισθοδοσίες Φεβρουαρίου και Μαρτίου που θα ακολουθήσουν, υπάρχουν αλλαγές λόγω της καταβολής του ¼ της αύξησης για όσους τη δικαιούνται και  των αλλαγών στις κρατήσεις, για τις οποίες ακόμα λαμβάνουμε διευκρινίσεις.

Παρακαλούμε πολύ για τις δικές σας ενέργειες.

Οι Προϊστάμενοι 
των 
τμημάτων Εκπαιδευτικών και Διοικητικών Θεμάτων 
της Δ/νσης ΠΕ Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου