Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Έρχονται νέες χιονοπτώσεις στην Ήπειρο

molos pagos
Το πρώτο, για το 2017 κύμα κακοκαιρίας, άφησε λίγες χιονοπτώσεις στην περιοχή αλλά πολύ ισχυρό παγετό. Ακόμη και στα παράλια καταγράφονται αρνητικές θερμοκρασίες και το κύμα ψύχους αναμένεται να διατηρηθεί και το επόμενο διήμερο.
Στο διάστημα αυτό, σύμφωνα με τα στοιχεία από το Εργαστήριο Μετεωρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, αναμένονται και νέες χιονοπτώσεις στην περιοχή.
Αναλυτικά:
Για σήμερα Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα θα πυκνώσουν και το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικών γενικά διευθύνσεων ασθενείς, στρεφόμενοι το βράδυ σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τρίτη προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις οι οποίες γρήγορα θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -7 έως 2 βαθμούς Κελσίου.
Για την Τετάρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτίων γενικά διευθύνσεων ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου