Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ilove PDF - Μετατρέψτε αρχεία PDF σε WORD

To IlovePDF είναι μια online υπηρεσία/εφαρμογή με την οποία έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε αρχεία PDF σε έγγραφα Word και όχι μόνο. Μέσα από το καλαίσθητο περιβάλλον της σελίδας θα δείτε ότι μπορείτε να κάνετε πολλά παραπάνω όπως να μετατρέψετε τα PDF και σε άλλες μορφές (excel, powepoint, JPG), να κάνετε Split και Merge, δηλάδή να χωρίσετε τα PDF σε παραπάνω από ένα ή να τα συγχωνεύσετε και άλλα πολλά. Εμείς, θα επικεντρωθούμε στην μετατροπή των PDF σε WORD.

Καλό είναι να κάνουμε μια δωρεάν εγγραφή στο site για να επωφεληθούμε των 15 MB ανά αρχείο που μπορούμε να μετατρέψουμε. Αν δεν κάνουμε εγγραφή, τα αρχεία που που μπορούμε να μετατρέψουμε πρέπει να είναι εως 10 mb.


Αφού επιλέξουμε το κουτάκι που γράφει PDF to WORD, μας εμφανίζει την επιλογή «Select PDF File» ώστε να ανεβάσουμε το PDF από τον υπολογιστη μας. Αφού το ανεβάσουμε, στη συνέχεια πρέπει να πατήσουμε το κουμπι Convert to WORD για να αρχίσει η μετατροπή. Μετά από λίγο είναι έτοιμο το αρχείο WORD να κατέβει στον υπολογιστή μας. Στις δοκιμές που κάναμε, έγινε τέλεια μετατροπή στα PDF που επιλέξαμε.

►► Η σελίδα του IlovePDF

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου