Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Μουχλιασμένο φαγητό: Ποιες τροφές πετάμε αμέσως και ποιες μπορούν να… διασωθούν

Σε όλους μας έχει συμβεί να δούμε πως κάτι έχει μουχλιάσει (φρούτα, αλλαντικά, ψωμί κλπ) και να νιώθουμε ότι η μόνη λύση είναι να το πετάξουμε ολόκληρο στα σκουπίδια.

Η δρ Ailsa Hocking από τον οργανισμό “CSIRO Food and Nutritional Sciences” εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να γνωρίζουμε σχετικά με το μουχλιασμένο φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου