Είναι γνωστό ότι αν δεν μαγειρευτεί σωστά το κρέας, τότε μπορεί να γίνει αιτία για επικίνδυνες επιπλοκές υγείας.
Γι' αυτό είναι σημαντικό να ξέρετε σε ποια επίπεδα
πρέπει να φτάνει η θερμοκρασία στο εσωτερικό κάθε ξεχωριστού κομματιού
από κρέας, προκειμένου να είστε σίγουροι ότι έχουν εξοντωθεί όλοι οι
επικίνδυνοι μικροοργανισμοί.
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου