Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Υποψηφιότητα Λιόντου Βασιλείου για αιρετός στο ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων με την παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Επιστολή προς τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες μου

Αγαπητές συναδέλφισσες,
Αγαπητοί συνάδελφοι,

           Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών - εκπροσώπων μας στα υπηρεσιακά συμβούλια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΚΥΣΠΕ). Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού από αυτή καλούμαστε να επιλέξουμε τους συναδέλφους - συναδέλφισσες που θα μας εκπροσωπήσουν την επόμενη διετία σε αυτά. Πάντοτε πίστευα και πιστεύω ότι ο θεσμός του αιρετού πρέπει να διαφυλαχτεί με κάθε κόστος, αφού ο τελευταίος αποτελεί τα μάτια, τα αυτιά και τη φωνή μας στα υπηρεσιακά συμβούλια.
           Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι και κάποιες από εσάς διακατέχεστε από αισθήματα αποστροφής όχι μόνο για το θεσμό του αιρετού, αλλά για το συνδικαλισμό και το συνδικαλιστικό κίνημα γενικότερα. Φρονώ, ωστόσο, ότι η αποχή μας από τα συνδικαλιστικά δρώμενα δεν αποτελεί τη λύση σε όλα όσα σήμερα όλοι μας ως εκπαιδευτικοί, αλλά και ο χώρος μας - αυτός της εκπαίδευσης - βιώνει. Μάλιστα ακράδαντα πιστεύω ότι η ενεργή συμμετοχή μας είναι αυτή που θα μας δυναμώσει ως κλάδο και θα δώσει λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα μας.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι μου,
Με γνωρίζετε και σας γνωρίζω αρκετά χρόνια. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι όλα αυτά τα χρόνια πορεύομαι τόσο στις σχολικές μονάδες που υπηρετώ, όσο και στο συνδικαλισμό, με συνοδοιπόρους μου το ήθος, την αγωνιστικότητα και προπάντων τη συναδελφικότητα.
Στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου θα είμαι υποψήφιος με την παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. για το τοπικό υπηρεσιακό συμβούλιο (ΠΥΣΠΕ Ιωαννίνων), ευελπιστώντας στη στήριξη και στην ψήφο σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Λιόντος Βασίλειος
Δάσκαλος Αγγλικών
στο
1ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Μετσόβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου