Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Υποκατάστατα ζάχαρης: Γιατί η στέβια είναι καλύτερη από τη φρουκτόζη

Υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες διαθέσιμες πλέον στα ράφια των καταστημάτων, ώστε είναι ολοένα και πιο εύκολο να περιορίσετε στο ελάχιστον την επιπλέον ζάχαρη στη διατροφή σας.

Αλλά τι υποκατάστατα ζάχαρης υπάρχουν; Και, βασικά, τι είναι τόσο λάθος με τη ζάχαρη;
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου