Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Σεμινάρια αρχαρίων για την εκμάθηση της χρήσης υπολογιστή , για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Σχολική Σύμβουλος Πληροφορικής Ιωάννα Μπέλλου, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπ/σης Ηπείρου, διοργανώνει σεμινάρια αρχαρίων για την εκμάθηση της χρήσης υπολογιστή , για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Για να ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων εκπαιδευτικών  δημιουργούνται τρία τμήματα: ένα Νηπιαγωγών, ένα Δευτεροβάθμιας και ένα Δασκάλων, που θα λειτουργήσουν αντίστοιχα τα απογεύματα Τρίτης, Τετάρτης και Πέμπτης τις τέσσερις εβδομάδες του Νοεμβρίου 2015, στο 1ο Γυμνάσιο και στο 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Ιωαννίνων.
Εθελοντικά μαθήματα για την επιμόρφωση των συναδέλφων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προσφέρουν ο Διευθυντής του 1ου Ε.Κ. Ιωαννίνων κ. Τσιμάκης Στέργιος, ο Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Ιωαννίνων κ. Πλεύρης Γιώργος, η Διευθύντρια του 8ου ΓΕΛ κ. Γεωργάκη Χαρά και οι εκπαιδευτικοί  Πληροφορικής κ.Μπέλλου Ιωάννα, κ. Χαραλάμπους Χριστίνα, κ. Νίκα Ιωάννα, κ. Γιαννούλα Κατερίνα και κ. Σκαργιώτης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου