Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Πιπεριές τηγανητές

Υλικά

  • 4 πιπεριές κέρατα
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • μισό ποτήρι του κρασιού ξύδι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε, σκουπίζετε τις πιπεριές και τις τρυπάτε με ένα πιρούνι 3-4 φορές.
  2. Τηγανίζετε τις πιπεριές σε μεγάλο τηγάνι με καπάκι σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν από τη μία πλευρά και στη συνέχεια τις γυρνάτε από την άλλη.
  3. Σβήνετε με λίγο ξύδι, σκεπάζετε το τηγάνι με το καπάκι και αποσύρετε από τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου