Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

«Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο» - Δωρεάν εφαρμογή ηλεκτρονικής καταχώρησης εγγράφων

Μία καταπληκτική ελληνική και δωρεάν εφαρμογή από τον Έλληνα προγραμματιστή Χρήστο Μπερέτα προστίθεται στο site μας και έχει να κάνει με την πρωτοκόλληση εγγράφων. Κατάλληλο για δημόσιες υπηρεσίες ή και ιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις κ.α.

Αν θέλετε να έχετε μια οργανωμένη και γρήγορη πρόσβαση στα έγγραφα του γραφείου σας, το «Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο» είναι το δωρεάν εργαλείο που θα σας λύσει τα χέρια. Περιέχει δυνατότητα καταχώρησης Εισερχόμενων και Εξερχόμενων εγγράφων, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αλλά και αποθήκευση του κάθε έτους ξεχωριστά.


Επίσης, σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε τα δεδομένα ανάλογα την επιχείρησή σας. δηλαδή, μπορείτε να αλλάξετε τα default στοιχεία δεδομένων, δηλαδή να τροποποιήσετε τα ονόματα φακέλων αλλά και των τμημάτων, υπαλλήλων και γραφείων με τα οποία έχετε αλληλογραφία.

Τέλος, να πούμε ότι η εφαρμογή είναι πλήρως portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή και μπορείτε να την τοποθετήσετε σε ένα φλασάκι και να την χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή χωρίς να χάσετε τα δεδομένα σας.

Έκδοση: 2.0
Μέγεθος: 392 KB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Χρήστος Μπερέτας
Πηγή: christosberetas.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου