Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Που ψηφίζω - Δημοψήφισμα 2015 - Όλες οι ειδήσεις

Δημοψήφισμα: Λίγες μόλις ώρες πριν το Δημοψήφισμα 2015, τα βλέμματα είναι στραμμένα στις μεγάλες συγκεντρώσεις στην Αθήνα σήμερα για το “ναι” και το “όχι”. Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις δημοψηφίσματος. Όλες οι πληροφορίες και που θα βρείτε την εφαρμογή ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ.

Δημοψήφισμα 2015: Μια νέα δημοσκόπηση δείχνει ότι η “μάχη” είναι οριακή καθώς η διαφορά είναι κοντά στη μιαμιση μονάδα, μέσα στο όριο δηλαδή του στατιστικού λάθους.
Η διαφορά μεταξύ του “ναι” και του “όχι” σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Το Έθνος είναι 1,4%.
Σύμφωνα με την Alco στην πρόθεση ψήφου το “ναι” παίρνει ποσοστό 41,5%, ενώ το “όχι” ποσοστό 40,2% . Στην αναγωγή επί των έγκυρων το “ναι” συγκεντρώνει ποσοστό 44,8% ενώ το “όχι” συγκεντρώνει ποσοστό 43,4%
Μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων που κινείται στο 11,8%.
Οι διαπραγματεύσεις για την επίτευξη συμφωνίας θα συνεχιστούν μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Καθώς το πρόγραμμα έχει λήξει, ήδη, από το βράδυ της Τρίτης και η ΕΚΤ δεν αύξησε το ανώτατο όριο δανεισμού (ΕLA) των ελληνικών τραπεζών, η αγορά έχει παγώσει, η ρευστότητα είναι σε οριακό σημείο και η ανησυχία των πολιτών αυξάνεται για το ενδεχόμενο τυχόν ατυχήματος για τις καταθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου