Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Η Apple ετοιμάζει το iPhone 7;

Τι κι αν η Apple κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες τα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, όλο και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν την εταιρεία να ετοιμάζει το iPhone 7.
 

Με βάση πάντα τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το νέο iPhone θα έχει αρκετές ομοιότητες με τα προηγούμενα μοντέλα, ιδιαίτερα όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή του με βασική διαφορά την οθόνη OLED που θα διαθέτει και χρησιμοποιεί και το Apple Watch, με τεχνολογία για την προστασία της επιφάνειας από γρατζουνιές.
 
Το νέο iPhone, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί το επόμενο έτος, θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, αυτή με οθόνη 4,7 ιντσών και μία ακόμα με μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών ενώ δεν αποκλείεται η συσκευή να διαθέτει κυρτή οθόνη, σαν αυτή που έχει χρησιμοποιηθεί στο Galaxy S6 Edge της Samsung.
 
Ενώ στο εσωτερικό του θα κρύβει επεξεργαστή A9 της εταιρείας TSMC και 2GB μνήμη RAM και ο αποθηκευτικός χώρος θα είναι 16GB, 64GB και 128GB.
 
Το νέο iPhone θα τρέχει το iOS 9, που αναμένεται να παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDC της Apple που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο ενώ και η κάμερά του εικάζεται ότι θα έχει τον νέο αισθητήρα της Sony, Exmoor RS, ανάλυσης 21Mpixels.
 
Τέλος αν και η Apple δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο ή ανακοίνωση, οι φήμες αυτές θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει το νέο της iPhone μέσα στο Σεπτέμβριο μιας και τότε η Apple μας έχει συνηθίσει να παρουσιάζει τα νέα της προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου