Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Επιμορφωτική Ημερίδα στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή /και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠ

Σας γνωρίζουμε ότι, στο πλαίσιοτωνΠράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή /και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας1, 2 και 3 του Ε.Π. ″Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση″ του ΕΣΠΑ», θα πραγματοποιηθεί Επιμορφωτική Ημερίδα την Τετάρτη,              13 Μαΐου 2015 και ώρα 8.30΄ έως 14.00΄, στην Αίθουσα Διαλέξεων του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων με θέματα:
  1. «Κλείδες Παρατήρησης για Ανίχνευση Αναπτυξιακών Διαταραχών στο Νηπιαγωγείο».
  2. «Εργαλεία Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης για Παιδιά με Αυτισμό στον Τομέα Επικοινωνίας και στο Γνωστικό Τομέα».
Εισηγητής θα είναι ο κ. Μηνάς Ευσταθίου, Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης Περιφέρειας Ηπείρου & Πρόεδρος του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου Ειδικής Αγωγής & Διευθυντής του επιστημονικού περιοδικού «ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ».
Η Ημερίδα οργανώνεται από το Σχολικό Σύμβουλο Ειδικής Αγωγής Περιφέρειας Ηπείρου κ. Μηνά Ευσταθίου και τα μέλη της Ομάδας Εργασίας Επιμόρφωσης Γ΄ Φάσης και Διαρκούς Υποστήριξης των εκπαιδευτικών της Παράλληλης Στήριξης για το σχολικό έτος 2014-2015, και θα συμμετέχουν όλοι οι εκπαιδευτικοί Παράλληλης Στήριξης που προσλήφθηκαν, μέσω ΕΣΠΑ από το Υπουργείο Παιδείας και τοποθετήθηκαν σε γενικά σχολεία των Διευθύνσεων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων..
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Παράλληλης Στήριξης είναι υποχρεωτική. Παρακαλούνται οι κκ. Δ/ντές, Δ/ντριες και Προϊστάμενοι/ες των σχολικών μονάδων της Π.Ε. και Δ.Ε. Νομού Ιωαννίνων να μεριμνήσουν για την ενημέρωση και την προσέλευσή τους.
Μετά τιμής, ο Σχολικός Σύμβουλος
6ης  Περιφέρειας Σχολικών Συμβούλων Ειδικής Αγωγής Ηπείρου      
                   
Μηνάς Ευσταθίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου