Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Νηστίσιμη ομελέτα

(από τον chef Νίκο Σκαρμούτσο)

Υλικά 

5 κουταλιές αλεύρι για κάθε χρήση
3 κουταλιές Ταχίνι
1/2 κούπα νερό
3 κουταλιές ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουταλιές ψιλοκομμένο κολοκύθι
3 κουταλιές ψιλοκομμένη κόκκινη,πράσινη,κίτρινη, πιπεριά
κύμινο, κάρυ, γλυκια παπρικα,αλάτι, πιπέρι
1/2 κουταλάκι baking powder
Σησαμέλαιο για το τηγάνισμα
Λίγο μαΐντανό για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

Βάζουμε λαδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι , το κολοκυθάκι , τις πιπεριές και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για λίγο στην άκρη βαζοντας γλυκια παπρικα πιπέρι κύμινο και Κάρυ!Φτιαχνουμε το χυλό. Βάζουμε σε μπολ αλεύρι για κάθε χρήση, μπέικιν πάουντερ, αλάτι,πιπέρι και νερό. Στο τέλος προσθέτουμε και το ταχίνι. Ανακατεύουμε όλο το μείγμα και γίνεται σαν μείγμα για κρέπες. Προσθέτουμε στον χυλό τα λαχανικά μας και ανακατεύουμε. Βάζουμε στο τηγάνι λιγο λάδι,το μείγμα,και ψήνουμε σαν κανονική ομελέτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου