Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Χωρίς ντέρμπι το κύπελλο! Ξεχωρίζει το Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός

Η φάση των “16” του κυπέλλου ήταν γνωστό ότι δεν θα μπορούσε να βγάλει μεγάλο ντέρμπι και έτσι το ζευγάρι που κλέβει την παράσταση είναι το Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε στα... μαλακά αφού θα παίξει με τον Τύρναβο.

Μετά τους ομίλους του κυπέλλου η διοργάνωση μπαίνει στα νοκ - άουτ. Μετά την κλήρωση προέκυψαν ενδιαφέροντα ζευγάρια αλλά ήταν δεδομένο πως δεν θα υπήρχε το μεγάλο ντέρμπι.

Skoda Ξάνθη - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Κέρκυρα και Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης είναι τα πιο σημαντικά ζευγάρια. Οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Τα ζευγάρια της φάσης των "16"

Πανιώνιος - Βέροια
Πανθρακικός - ΟΦΗ
Ηρακλής - Αστέρας Τρίπολης
Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός
AO Χανιά - ΠΑΣ Γιάννινα
Τύρναβος - Ολυμπιακός
SKODA Ξάνθη - Παναθηναϊκός
AOK-ΑΕΚ

Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 20, 21 & 22/1/2015 και οι ρεβάνς στις 27, 28 & 29/1/2015.

Οι επόμενες φάσεις μέχρι τον τελικό

Προημιτελική φάση (κλήρωση 26/1/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 8 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση. Η κλήρωση θα διενεργηθεί χωρίς περιορισμούς και τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες.

Ημιτελική φάση (κλήρωση 9/3/2015)
Θα συμμετάσχουν οι 4 ομάδες που προκρίθηκαν από την προημιτελική φάση. Τα ζευγάρια θα δώσουν εντός και εκτός έδρας αγώνες και οι νικητές θα προκριθούν στον τελικό. Ταυτόχρονα με την κλήρωση της ημιτελικής φάσης θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τυπικά γηπεδούχο του τελικού.

Τελικός αγώνας: ΟΑΚΑ Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου