Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Βρετανία: 1 στα 5 παιδιά θεωρεί ότι ο Χριστός είναι... παίκτης της Τσέλσι!

Απίστευτα δεδομένα εξάγωνται από έρευνα στην Βρετανία για τα Χριστούγεννά και δέιχνουν το ξεπεσμό της κοινωνίας, μιας κοινωνίας που για πολλούς στην Ελλάδα είναι το επίπεδο που πρέπει να φτάσουμε!
 
Σύμφωνα με νέα μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 1.000 παιδιών, στο βρετανικό εμπορικό κέντρο Brent Cross, ένα στα πέντε παιδιά πιστεύει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι... ποδοσφαιριστής της Τσέλσι! 
 
Επιπλέον, σύμφωνα με την έρευνα, το 52% των παιδιών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, θεωρούν πως ανήμερα της 25ης Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα γενέθλια του Αη-Βασίλη!
 
Η ιστορία της γέννησης φαίνεται να προκαλεί σύγχυση στα περισσότερα παιδιά, καθώς το 35% πιστεύει ότι ο Ιησούς γεννήθηκε στο Νότιο Πόλο, ενώ το 27% ισχυρίζεται πως η μητέρα του Ιησού τον γέννησε μέσα σε μία εκκλησία.
 
Εν τω μεταξύ, το 10% πιστεύει ότι ο Ρούντολφ το ελαφάκι βρισκόταν μέσα στο στάβλο τη στιγμή της γέννησης του Θεανθρώπου.
 
Όπως αποκαλύπτει η έρευνα τα παιδιά έχουν μπερδέψει την πραγματική έννοια των Χριστουγέννων, με το να έχουν μάθει -απλώς- να περιμένουν δώρα από τον Αη-Βασίλη...
 
Το 25% πιστεύει ότι οι βοσκοί βρήκαν τη φάτνη με τη χρήση Google Maps, ενώ το 15% θεωρεί πως οι Μάγοι με τα Δώρα του έδωσαν ως δώρο μια τιάρα, ένα ραβδί και φτερά!
 
Ανάμεσα σε εκείνουν που δεν πιστεύουν ότι ο Ιησούς είναι παίκτης της Τσέλσι -και μάλιστα επιθετικός- θεωρούν πως είναι αστροναύτης ή παίκτης στο X-Factor.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου