Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Κόβουν τώρα και τα τετράδια στις Πανελλήνιες!

Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Το Υπουργείο Παιδείας για λόγους οικονομίας ζητάει από τους επιτηρητές των Πανελληνίων εξετάσεων να κάνουν οικονομία στα τετράδια και να δίνεται... δεύτερο σε κάποιον μαθητή, μόνο με ειδική... αίτηση και εφόσον εγκριθεί άδεια.
Τι άλλο θα διαβάσουμε ειλικρινά... Και εκτός αυτού το Υπουργείο Παιδείας τονίζει πως οι εξετάσεις θα γίνουν σε μεγαλύτερες αίθουσες ώστε να γίνει οικονομία και στους... επιτηρητές.
«Κατά τον ορισμό των επιτηρητών για την εξέταση των ατόμων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες στα βαθμολογικά και εξεταστικά κέντρα, παρακαλούμε ο αριθμός των επιτηρητών που θα οριστούν να είναι ο απολύτως αναγκαίος», αναφέρεται στην εγκύκλιο.
Σχετικά με τη χορήγηση δεύτερου τετραδίου, η σχετική εγκύκλιος αναφέρει: «Οι πρόεδροι των κέντρων εξέτασης πρέπει να επιστήσουν την προσοχή στους υποψηφίους για τη σωστή διαχείριση του χώρου του τετραδίου (16 φύλλα), ώστε να χωρέσει τις απαντήσεις τους. » Σε καμία περίπτωση δεν θα χορηγηθεί σε υποψήφιο δεύτερο τετράδιο, παρά μόνο κατόπιν διαβίβασης του αιτήματος στην ΚΕΕ και πιθανής άδειας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου