Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Ηλεκτρονική πρόσβαση σε λογαριασμούς της ΔΕΗ

Μια νέα on-line υπηρεσία δημιούργησε η ΔΕΗ για γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στους λογαριασμούς των καταναλωτών. Πρόκειται για την υπηρεσία e-bill info που παρέχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλους λογαριασμούς του τελευταίου 12μήνου, είτε αφορούν οικία, είτε εξοχική κατοικία ή επιχείρηση κλπ., με μία μόνο εγγραφή.
Βοηθά επίσης την ταχεία αρχειοθέτηση των λογαριασμών, δημιουργώντας ένα πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης και μεταβολής των χρεώσεων, ανά πάσα στιγμή.
Επιπλέον χάρη στο e-bill info όσοι έχουν χάσει το λογαριασμό δεν χρειάζεται πλέον να μεταβούν σε κάποιο υποκατάστημα αλλά αρκεί να το βρουν στο αρχείο και μπορούν να το εκτυπώσουν απ’ οπουδήποτε εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο αλλά και κόπο.
Παράλληλα ο καταναλωτής, εφόσον επιθυμεί, την ημέρα έκδοσης του νέου λογαριασμού, μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα στην ηλεκτρονική του διεύθυνση για τα βασικά στοιχεία του εκδοθέντος λογαριασμού του και να γνωρίζει πότε θα λάβει τον επόμενο λογαριασμό για καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό.
Για εγγραφή στην υπηρεσία e-bill info οι καταναλωτές μπορούν να μπουν στο www.dei.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, όπως και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και τον Α/Α λογαριασμού που υπάρχουν στον λογαριασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου