Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Οι τελικές προτάσεις για τη "λευκή εβδομάδα" των σχολείων

Ski week: Σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων. Τα σχολεία κλείνουν ολόκληρη την εβδομάδα της Καθαρής Δευτέρας ώστε να μπορούν οι οικογένειες να εκδράμουν στα χειμερινά σαλέ και στους χειμερινούς προορισμούς της χώρας.
Dog week: Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Νυχτερινών Κέντρων. Τα σχολεία για μια εβδομάδα θα ανοίγουν μετά τις 3 το μεσημέρι ώστε να μπορούν το προηγούμενο βράδυ γονείς και μαθητές να διασκεδάζουν στα μπουζούκια.
Black week: Σε συνεργασία με την Γερμανική Κυβέρνηση και την Τρόικα. Τα σχολεία για μια εβδομάδα θα λειτουργούν μόνο νύχτα (από 23:00-05:00) προκειμένου οι μαθητές να εξοικειωθούν με τις κλιματολογικές συνθήκες των χωρών της Βόρειας Ευρώπης που θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν μετά το πέρας των σπουδών τους.
Sexual Friday: Σε συνεργασία με τον κλάδο παροχής επαγγελματικών σεξουαλικών υπηρεσιών. Ορίζεται ως αργία η Παρασκευή προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται τους Οίκους Ανοχής των περιοχών τους.
Coffee Break: Σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Καφετεριών και Αιθουσών Αναψυχής. Καταργούνται οι 3 πρώτες ώρες διδασκαλίας προκειμένου οι μαθητές να έχουν την ευκαιρία να πιουν έναν πρωινό καφέ με την ησυχία τους.
Lunch Break: Σε συνεργασία με την Ένωση Εστιατόρων. Καταργούνται οι 3 τελευταίες ώρες διδασκαλίας προκειμένου οι μαθητές να μεταβαίνουν για ένα μεσημεριανό γκουρμέ γεύμα σε εστιατόριο της αρεσκείας τους. Το υπουργείο, πιστό στις αρχές του δημοκρατικού διαλόγου, περιμένει και άλλες προτάσεις από κάθε ενδιαφερόμενο και εφ' όσον αυτές θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της χώρας είναι πρόθυμο να τις συμπεριλάβει στο εθνικό σχέδιο για την νέα ανάπτυξη της χώρας, παρά την όποια αντίδραση των οπισθοδρομικών εκπαιδευτικών, που δεν δουλεύουν ποτέ, τα ρεμάλια!
Το παραπάνω σατυρικό κείμενο αναρτήθηκε στο facebook και το αναδημοσιεύουμε σαν σχόλιο στο επίκαιρο ζήτημα της "λευκής εβδομάδας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου