Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Αποσπάσεις Eκπαιδευτικών Ειδικοτήτων Π.Ε. του αιρετού ΚΥΣΠΕ Β.Παληγιάννη

Παληγιάννης Βασίλειος
Αιρετός Κ.Υ.Σ.Π.Ε.                 
Τηλ. 6974750409
Fax: 2103442287                                        
e-mail: paligiannis@hotmail.gr                                             
Αθήνα, 11/11/2013
 
 
     Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ, θέλω για άλλη μια φορά να τονίσω την αδήριτη ανάγκη να προηγηθούν οι αποσπάσεις ειδικοτήτων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
     Με παρέμβασή μου στην πολιτική ηγεσία την προηγούμενη Δευτέρα δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΚΥΣΔΕ με σκοπό να προηγηθούν οι αποσπάσεις Ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
     Δε γνωρίζω τι άλλαξε από τότε και έως σήμερα δεν υλοποιήθηκαν αυτές οι αποσπάσεις. Το σίγουρο είναι πως αν πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις Ειδικοτήτων από ελλειμματικές περιοχές σε ελλειμματικές πάνω από 450 συνάδελφοί μας θα βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους και ταυτόχρονα θα περιοριστούν τουλάχιστον κατά 250 τα κενά Ειδικοτήτων στα Δημοτικά Σχολεία.
     Επομένως, οι αποσπάσεις Ειδικοτήτων δε θα διευκολύνουν μόνο τους εκπαιδευτικούς, αλλά κυρίως την εκπαίδευση.
     Η πολιτική ηγεσία οφείλει άμεσα να δώσει λύση έχοντας υπόψη πως οι εκπαιδευτικοί Ειδικοτήτων μετά τις μετατάξεις που πραγματοποιήθηκαν από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δε νιώθουν απλά αδικημένοι, είναι αδικημένοι και η σε βάρος τους αδικία δεν μπορεί να συνεχιστεί…
     Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πραγματοποιηθούν οι αποσπάσεις για να προχωρήσουν και οι προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικοτήτων ώστε επιτέλους να λειτουργήσουν τα σχολεία μας.
 
Πάντα στη διάθεσή σας
 
 
Παληγιάννης Βασίλειος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου