Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες για Απoσπάσεις στο Εξωτερικό - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Καταγραφή

Σε συνέχεια της με αρ. πρωτ. Φ.821/819Π/58713/Ζ1 πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών περί απόσπασης στο εξωτερικό για το σχολικό έτος 2013-2014 και της με αρ. πρωτ. Φ.821/1135Π/71769/Ζ1 παράτασης της ανωτέρω πρόσκλησης, αποστέλλουμε προκειμένου να ενημερωθούν οι εκπαιδευτικοί, τους Προσωρινούς Αξιολογικούς Πίνακες των υποψηφίων προς απόσπαση εκπαιδευτικών σε εκπαιδευτικές μονάδες του εξωτερικού για το σχολικό έτος 2013-2014.
Όσοι εκπαιδευτικοί δεν συμφωνούν με τα καταχωρισμένα στους πίνακες στοιχεία τους, παρακαλούμε να στείλουν την ένστασή τους, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην Υπηρεσία μας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dipode_math@minedu.gov.gr, μέχρι την Τετάρτη 10/7/2013.
Διευκρινίζουμε, ότι οι υποψήφιοι προς απόσπαση στο εξωτερικό εκπαιδευτικοί κατατάσσονται σε πίνακες επιλογής (Α χωρίς επιμίσθιο και Β με επιμίσθιο) κατά χώρα, γλώσσα και κλάδο, με βάση το συνολικό αριθμό μορίων που συγκεντρώνουν σύμφωνα με όσα ορίζονται για τη μοριοδότηση από την πρόσκληση.
Οι πίνακες με επιμίσθιο χρησιμοποιούνται μόνο όταν εξαντληθούν οι πίνακες χωρίς επιμίσθιο. Εκπαιδευτικοί οι οποίοι έχουν αποσπαστεί κατά το παρελθόν στο εξωτερικό με επιμίσθιο (για 3 και πλέον έτη) δεν έχουν δικαίωμα να αποσπαστούν εκ νέου με επιμίσθιο.
Εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για απόσπαση στο εξωτερικό λόγω ειδικής κατηγορίας αλλά και μέσω της συγκεκριμένης προκήρυξης κατατάσσονται στους αξιολογικούς πίνακες, χωρίς να αποκλείεται η εξέταση της αίτησής τους και στην ειδική κατηγορία που υπάγονται.
Δεν κατατάσσονται στους αξιολογικούς πίνακες εκπαιδευτικοί οι οποίοι: Υπέβαλαν αίτηση ανάκλησης της αίτησής τους για απόσπαση. Δεν απέστειλαν τα δικαιολογητικά και την έντυπη μορφή της υποβληθείσας ηλεκτρονικά αίτησης. Δεν αποδεικνύεται ο απαραίτητος τίτλος γλωσσομάθειας από τα υποβληθέντα δικαιολογητικά (εκτός των ειδικοτήτων ΠΕ05, ΠΕ06 και ΠΕ07). Δεν έχουν την απαραίτητη τριετή διδακτική υπηρεσία.
Στις περιπτώσεις ισοβαθμίας στη συνολική βαθμολογία έχει ληφθεί υπόψη για την κατάταξη η σειρά επιλογής της χώρας απόσπασης και η οικογενειακή κατάσταση με τη σειρά που ορίζεται από την πρόσκληση.
 
Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
 
ΘΑΛΕΙΑ ΝΟΒΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου